Sinisa Roboti

Niš

Član od: 25.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Robot koji je u opisu imao naglašeno “fabričko stanje” i garanciju na rad (plaćen 269€) je stigao poluispravan. Ne oštećen u transportu već poluispravan i za klasu niži od one kako je predstavljen. Od funkcija koje su mi garantovane ima samo automatski rad. Baterija drži 20 min. umesto rečenih mi 60. U slabijem modu bi izdržala i 30min. ali u slabijem modu NE USISAVA. Pisala sam mu odmah. Rekao je da sačekam da se napuni. Pisala sam mu i kasnije, rek’o je čekaj da se razradi. Pisala sam mu opet sa pitanjem šta sad: napunio je se i “razradio” a i dalje ne radi. .. odgovora nema ni dan danas. Paket je preuzela komšinica pa sam je, znajući da će (ako nešto nije u redu ili ne daj Bože da je spakovano nešto sasvim drugo) reći “ko zna šta je ona uradila” zamolila da odmah otvori paket i pogleda šta mi je stiglo. Preko Vibera sam pratila otvaranje i rad usisivača koji je pre prvog isteka baterije pokazao grešku (pištanje sa znakom trougla). Da ne dužim više no što već jesam. Neispravan 1. dana, neispravan danas. Stane kad mu se prohte i gde mu se prohte. Posle punjenja se ne vraća na mesto gde je poslednji put usisavao, nemam mogućnost podešavanja vremena usisavanja i ako je i to bila jedna od opcija kao ni mogućnost markiranja. Baterija traje koliko traje, ja dežuram sa daljinskim (koji i nije od tog modela) da ga pokrenem kad zaglavi. S vremena na vreme se sam od sebe ugasi pa ga pokrećem preko dugmeta koje je na samom robotu (tako što ga ugasim i opet upalim). Sve u svemu bolje mi je da vučem usisivač, što i radim. Eto tako. .. ako vam se bacaju pare vi izvolite i kupujte od ovog prodavca.
Gospodja je dobila usisivac koji je sama izabrala na osnovu originalnih fotografija predmeta prodaje i u paketu je imala sve navedeno iz oglasa u potpuno ispravnom stanju . Robot je u nekoliko navrata isproban u mom stanu i radio je savrseno.Baterija traje 1 sat u zavisnosti od podloge koju robot usisava a u turbo modu max do 30 minuta a to isto pise i u uputstvu. Osim toga u nekom od nasih prvih razgovora gospodja mi je pomenula da je usled nekih gradjevinskih radova u njihovoj kuci ili gde vec zive uneseno suta odnosno neke cementne prasine i peska koju su majstori razneli po hodniku i da je ona tu pustila da cisti robota od 270 eura misleci da ce tako srediti hodnik i da je robot industrijske a ne za kucne namene. Mogu da zamislim kako je samo zapusila filter sa tom cementnom prasinom. E pa gospodjo moje je da vam prodam i da vas uputum kako koristi ali na vama je kako cete ga koristiti i odrzavati tako da nemate razloga da prebacujete krivicu na mene jer do sada prodao sam jako puno robota usisivaca mnogo slabijeg kvaliteta od ovog koji ste vi kupili. Na kraju nebi bijo problem i da vam vratim novac sto bih sigurno i uradio kada bi bar jedna vasa tvrdnja da je robot neispravan bila tacna sto naravno nije slucaj a da ne pominjem vredjanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.