Sinisa Rodic

Bačka Palanka

Član od: 25.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Citajuci ocene nemoguce je ne pomisliti da je rec o izuzetnom licu naravno dela doticnog gospodina su isto demantovala do najsitnijeg detalja. Dogovor nije ispostovan, cekanje 10 dana , dosao je dan isporuke ( kurirskom sulzbom ) bez ikakvog obavestenja paket nije poslat zbog nedostatka materijala za pakovanje sto sam saznao tek u vecernjim casovima putem sms-a jer na moje pozive tokom dana da saznam da li je paket poslat niko nije odgovorio. Sms, vrlo direktan i kratak da zvucnici nisu poslati i bice poslati tek kada se nadju kutije za pakovanje. Neodredjeno vreme posiljke. Naredog dana takodje veliki broj poruka ( sms, kp ) i poziva nije uzvraceno time sam naravno propustio ostale ponude i prilike za kupovinu da bih tek narednog dana dobio poruku uz izvinjenje da su zvucnici prodati poznaniku po boljoj ceni i da je svaki dinar bitan, razlog nejavljanja je bio nedostatak informacija oko finalne prodaje drugom licu. I to mi je cak bilo prihvatljivo, zadrzao sam humanost i razumevanje jer vreme jeste tesko te smo svi za vise i bolje no inspiraciju za ocenu sam dobio kada sam video da zvucnici iz price nisu uopste prodati, da je masta ukrasila celu pricu i da su isti zvucnici i dalje u prodaji sa 40% vecom cenom. Rezime, 10 dana cekanja da se paket uopste posalje takav je bio sklop dogovora, onda 3 narednih dana intezivnijeg cekanje praceno nestrpljenjem i neizvesnoscu jer je poslata adresa gde paket treba da se dostavi te zbog istog propustanje ostalih eventualnih uspesnih saradnji i naravno uzaludno preterano drzanje telefona u ruci sa ciljem da stupim u kontakt sa prodavcem radi razmatranja ostalih opcija. Gospodinu prodavcu naravno sve najbolje, ocena jeste losa ali polje za istu postoji te koristim priliku i putem iste delim svoje ne tako dobro iskustvo, uzaludnu besmislenu avanturu uz nadu da se ista nikome ne ponovi i da ce skrenuti paznju svim ostalim ozbiljnim potencijalnim kupcima koji ne zele biti materijal za manipulisanje, koji nemaju vremena za gubljenje i krajnje labilne, neodgovorne saradnje sa katastrofalnom komunikacijom, budite pazljiviji i oprezniji. Svako dobro i srecno.
Kupca sam imao i nikakva mašta nije u pitanju...nego sam ja prošao kao i vi otprilike,kupac koji mi je dao dosta bolju ponudu od vas je odustao zbog nedostatka novaca....dok ste vi bili uporni,preciznije naporni sa vašim insistiranjem da vam sa spuštenih 10€ spustim za još 10€ što bi bilo 220€,naravno da bih dao za 40€ više drugom kupcu! Lepo i kulturno sam vam se izvinuo dok vi revoltirani i uvređeni što ih niste za džabe dobili rešavate da me što više ocrnite i napravite mi problem! Kao što već rekoh zvučnici su ponovo na prodaji zato što me je obećani kupac napustio te su iz istog razloga zvučnici ponovo na prodaji i po pravoj i naravno fixnoj ceni! Hvala na razumevanju,poz!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.