Sinisa

Leskovac

Član od: 26.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Isporuka nije dobro obavljena. I ako sam ceo dan bio kod kuce na dan isporuke sutradan sam nasao izvestaj o prispecu u sanducetu da odem do poste. Cena duksa je bila 1400din. a u isporuci pise da je vrednost robe 1600din. + troskovi isporuke oko 150din. Ovde se ne radi o 200 din. nego o tome da ne zelim da me neko pravi budalom. Mozda je Sinisa i permutovao cenu duksa ali na sajtu lepo pise. Neka hvala.
Nisam permutovao cenu duksa, vec sam duksericu poslao po Ceni i Kurirskom Sluzbom po DOGOVORU!!! Postexpresom sa otkupninom od 1400 din. Tezina duksa je 0.557kg, a postarina je 282din +57din za povracaj novca sto je oko 340 din. To su tih oko 1740 din sve ukupno. To sam predocio gospodinu Miletu u naknadnoj komunikaciji sa njim na sta je on prihvatio da preuzme duksericu i izvinio se za negativnu ocenu. Gospodin Mile iznerviran sto mu kurir nije doneo duksericu do kucnih vrata vec mu je ostavio izvestaj u sanduce iako je bio kod kuce je meni ishitreno, olako i neosnovano dao negativnu ocenu. Meni je je zao sto gospodin Mile mora naknadno da ide u postu i da se maltretira da podigne duksericu ali ja ne mogu da snosim krivicu za neozbiljnog kurira postexpresa, vec samo za svoj deo posla koji sam odradio korektno i po dogovoru. Ja izuzetno cenim i postujem svoje kupce i ostale clanove a ne pravim ih budalom kako stoji u OCENI. Svako ko je saradjivao sa mnom to dobro zna! Ujedno bih ovim zamolio cenjene clanove ukoliko postoji neki neporazum ili problem da me pre davanja ovako ishitrene i neosnovane negativne ocene kontaktiraju da vidimo sta mozemo da uradimo da resimo problem. Da mi se posle ne bi morali izvinjavati , kao u ovom slucaju!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.