Sinisa

Loznica

Član od: 16.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena za ovog korisnika je jedna velika 0! Culi smo se preko Vibera porukama, dogovorili smo se sve, poslao sam mu podatke i on nije ispostovo dogovor i nije mi poslao navigaciju. Jako losa komunikacija losi odgovori na poruke i nepotpuni odgovori. Zovem ga danas da ga pitam jel poslao navigaciju, on mi odgovara da nije i da mogu da racunam da je nece poslati, znaci izvisio sam, dva dana cekam bez veze. Savetujem sve korisnike da sto dalje idu od ovog korisnika! Opet ponavljam da je ocena za ovog korisnika jedna velika velika nula! .
Ja ne znam sa kim si se ti cuo ali sa mnom za navigaciju nisi... ja nikakvu poruku na viber dobio nisam

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je dve gume od kojih je jedna probijena sa strane i nemoze se zalepiti. U oglasu nije naveo nikakvo ostecenje, a kada je paket stigao blokirao je moj broj. .. Izbegavajte ovog clana, moja topla preporuka.
Decko ne shvata da sam u ch i da nmg da se javim. Nije bio problem i da vrati gumu, jer ja gume kupujem na kolicinu u kombiju dolazi mi pun kombi i ja nmg sa znam da li je guma mozda busna ili ne jer nemam kako da probam svih 100guma. A michelin gume je dobio za 30e mogao je prodati tu jednu za te pare i vratiti sve.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.