Sinisa

Kikinda

Član od: 11.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je zvao telefonom i pitao da li ploca podrzava njegov procesor. Ja sam mu predlozio da najbolje sam proveri na sajtu proizvodjaca ploce da li podrzava ili ne na sta je kupac i pristao. Nakon nekoliko minuta kupac porucuje plocu jer po njegovim recima podrzava njegov procesor. Plocu uredno saljem, kupac uredno preuzima. Medjutim, kako sam kaze, ploca kod njega ne daje znake zivota. Odnosi plocu u neki servis? ! gde neko konstantuje neispravnost ploce? !Kupac insistira da mu se vrati novac a da mi on posalje plocu. To nije moj nacin poslovanja jer iz iskustva znam da umesto procesora koji sam jednom prilikom poslao Socket AM2 dobio sam nazat neispravan procesor 462. Predlozio sam jedino resenje da kupac meni posalje plocu, ja da je testiram i ako ploca nije ispravna kupcu vratim novac. Ako ustanovim da je ploca ispravna, kao i sto se ispostavilo, kupac placa meni postarinu a ja mu ponovo saljem plocu. Cim je ploca stigla ja sam je proverio i ploca potpuno normalno radi kao sto je radila i pre slanja. Slike testova nakon vracanja ponovo sam postavio na KP oglas kako bi kupac mogao da se uveri po datumu i vremenu da je ploca OK. Ocigledno je da kupac ili , ,majstor, , ili nisu imali dovoljno znanja da plocu prikljuce ili im se jednostavno ukazala neka druga kupovina ili ko zna sta vec.
Ova ocena nije pravedna jer je ploca testirana u ovlascenom servisu i pokazuje neispravnost jer je ploca delimicno ispravna to jest neispravna posto nece svaki put da se upali nego iz vise pokusaja.ovlasceni servise bus kompjuters kikinda je rekao da je ploca neispravna gospodin je dobi 3300 din i jos posle toga ima obraza da mi stavlja negativnu ocenu. Ali kao sto se moze i videti on je vec za maticnu asus m2n-e dobio negativnu ocenu od drugog korisnika sa opisom neispravnosti koja je i meni recena u servisu.Uglavno ja sam dao 3300 din i dobio neispravnu plocu koju prodavac nece da prizna!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.