Sinisa

Vranje

Član od: 22.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam jaknu od ovog tipa za koju na prvi pogled a i na drugi i treći nisam posumnjao nista jer je na oglasu vešto bila sakrivena odvratno iscepana postava a i neki bezveze našiven znak kojim je uništen unutrašnji dzep. Prodavac u toku dogovora nije spominjao ništa i spustio je cenu što je ok, mada i da mi je dao za dzabe meni tako nešto u životu ne treba. . Nazvao sam ga i tražio svoj novac nazad i posle par njegovih pokušaja da me ubedi kako je jakna bože moj za tu cenu dobra, pristao je da vrati pare a ja njemu jaknu ali za par dana pošto je moj novac koji mu tada još nije ni stigao -već potrošio! I da ne dužim, ništa od toga-niti je nedostupan niti se ne javlja na tel. niti odgovara na poruke! Reč je o 1200dinara, toliko vredi nečiji obraz danas izgleda! Imam slike jakne kakva je bila na njegovom oglasu i slike koje sam slikao kada mi je stigao paket, tako da ako nekog interesuje rado ću mu pokazati slike jakne koju ću najverovatnije staviti ispod dzukca da spava na njoj jer za drugo i nije! ! verovatno će vrli prodavac imati svoju reč a vi po mojim ocenama prosudite sami kakav sam kupac i prodavac. Sve najbolje! Andrija ZR I da jakna ce biti na mojim oglasima sa svim slikama- poklanjam je kome treba za svinjac ili kokošinjac da ne prlja svoju! !
Tip je obican prekupac.Posto mu jakna koju sam mu poslao(a i cenu sam mu snizio)nije odgovarala dogovorili smo se da mi je vrati i da cu mu vratiti novac.Medjutim on je maltene istog dana trazio da mi vrati jaknu.I na to sam pristao ali posto je bila nedelja nije mogao da saceka ponedeljak da je posalje nego me je vredjao telefonom i dao mi negativnu ocenu.Neka mu je na cast!!! Moje ocene govore dosta o tome da li sam fer kupac i prodavac
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.