Sinisa

Novi Sad

Član od: 07.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član je je prodavao " ispravnu ploču " ajde sto sam čekao 5 dana da mi stigne ploča koja mi je hitno trebala posto je dotičnog mrzelo da posalje , napomenuo sam mu da zaštiti plocu dobro posebno socket na ploči naravno ni to nije uradio , garantovao mi je da je ploca ispravna prilikom provere ploče odmah sam uočio da na samom socket u fali iglica vidi se da je ispravljan i da jedna fali , prvo nije ni htela da upali , kad se nekim čudom dogodi da upali zaledi sliku , o usbovima i zvuku da ne pominjem . Ovako nesto nije moglo da se desi u transportu , lepo sam mu se javio isti dan kada je stigla da mu vratim nazad on lažinja i naravno ne pristaje , takodje prestaje da odgovara na poruke ! Ko zeli prepisku moze da dobije na zahtev , jos sam mu se lepo obratio i rekao da vratim plocu koju sam uredno platio 2500 sa sve postarine , nece da cuje jos. kaze bas ga briga za negativnu. ČOVEK JE LAŽOV , ŠTO DALjE BEZITE OD OVAKVOG COVEKA TREBA DA GA JE SRAMOTA !
Prvo treba da naucis da citas sa razumevanjem. U oglasu je jasno napisano da integrisana grafika ne radi. Mora da se koristi dodatna. Pretpostavljam da je to osnovni razlog zasto je izmisljao ostale probleme, jer nije imao drugu grafiku, a kasnije je tek video taj detalj. Kroz komunikaciju se jasno vidi da kupac nije bas upucen u hardwer i kako se isti podesava. Ploca je bila 5 dana kod kurirske sluzbe, na to nikako nisam mogao da uticem, a i sam kupac je bio upucen pracenjem posiljke. Komunikacija presla u maltretiranje, od 5h ujutro, slao je poruke na svakih minut, sve do momenta kada sam trazio da mi posalje slike kako je sve montirao, sa svim instaliranim drajverima kako bih mu eventualno sugerisao mogucu gresku pri spajanju. Tu je prestala komunikacija uz odgvor da ima 15god iskustva, mada ne zna razliku izmedju integrisane grafike na ploci i grafickog cipa na cpu. Nisam hteo da uzmem nazad plocu, ne zelim da placam dodatno kurirsku sluzbu jer neko nije dobro procitao tekst oglasa, pa se predomislio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.