Сиви Вук

Novi Sad

Član od: 08.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Члан је написао податке за поруџбину, али је дао непостојећи број мобилног. Што се тиче адресе коју је дао, на сајту Поште стоји за пошиљку *Врaћенa (Непознaт). Овако нешто ми се још није десило, а на овом сајту сам преко 12 година. .
Ja ne znam niti me zanima koliko ti imas godina aki mi dovoljno govori kada sam pitao suprugu da li je stigla posiljka rekla je da nije,hteo sam da ti posaljem poruku na KP ti si mene BLOKIRAO i dao mi negativnu ocenu,ja ne prodajem cesto preko KP ali kupujem redovno,i da se dogovorimo da posaljes opet ja bih platio i duplu postarinu zbog probelema u 20/25eura ?? Neka si zalepio negativnu zao mi je je sto POSTI ne mozes a pogotov TOM kuriru da nalepis negativnu pa da mu kazes da nije ispostovao dostavu koju je pokusao u blizu 17h gde je moja supruga definitivno na adresi jer pored vodi dete na engleski. Sta je sa stobom,imas moj broj mogao si nazvati,zasto nisam preuzeo sta se desava!!!!!!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor. Placam logistiku i dostavljaca iz magacina samo da bi ga ispostovali danas. Sve se lepo dogovorili i sad kaze kupio drugde, a mi mu sve lepo pripremili po dogovoru. Kaze vreme je novac, a rekao je da ok za 2 sata. Pa i mi smo izgubili i vreme i Novac. Ne preporucujem saradnju nikome. . Neceni svoje reci niti tudje novce, niti tudje vreme. Jednostavno nije u redu niti fer.
U 9 smo se dogovorili da se vidimo u 14:50. U 9:30 sam mu rekao da sam kupio kod drugog. Posle toga me nazvao i bio izuzetno neprijatan. Ako placa dostavljaca od 9 do 14;50 da ceka samo mene svaka cast preporucujem saradnju sa ovim clanom al pod uslovom da niposto ako nađete nesto drugo i bolje ne kupite nego samo od ovog clana. Hvala na oceni i ako sam vam ja dao pozitivnu iz dobre namere. Prica o 2 sata ne pije vode. Svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.