SJ Computers

Petrovac na Mlavi

Član od: 19.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko nije ipostovao dogovor kao u porukama kaze nije kopala cim krene u igru graficka gasi ekran i plus poslao sa neispravnim jednim ventilatorom ali nema veze pozzz. .. .
Onaj osecaj kad ti neko sa 2 ocene da negativnu tebi sa 200+ pozitivnih i sad moram da pisem roman da bi se opravdao ali dobro. Da krenemo od pocetka...svaka graficka kod mene prvo prolazi sve testove tipa Furmark, Heaven i sl...nakon sto uspestno prodje te testove ide na slikanje pa na oglas kao sto je i ova koju sam prodao Elviru. Da li je kopala to ne mogu da znam jer nisam vidovit nazalost. Vent. su bili ispravni, sad ako je ocekivao da oni budu kao novi na 7god staroj grafickoj onda nemam komentar. I na kraju najbitnija stavka ponudjeno mu je da zamenimo tu graficku sa drugom ali je on odbio sto moze da se vidi u porukama na KP jer smo tu vodili ceo razgovor. Molim lepo dovidjenja.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da je graficka ispravna a meni nece da radi
Svaku stvar pre prodaje detaljno probam i testiram...napravim slike i video zapise kao dokaze koje saljem kupcima kao sto sam i ovom gospodinu koji je dobio ispravnu karticu bez mana. Sta je on u medjuvremenu uradio sa njom pa mu ne radi to nije moj problem. Meni je savest cista jer znam da sam mu poslao ispravnu stvar. Godina trgujem na ovom sajtu i nikada mi nije palo na pamet da nekoga prevarim zbog 90e.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.