Skajfors975

Ivanjica

Član od: 21.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put da ostavljam negativnu, to stvarno ne volim da radim! Ali ovo je van svake reci i van svakog dogovora. Culi smo se sa gospodinom prvi put 11.02. gde je krenuo da me zavlaci sa dogovorom oko cene, dogovorili smo se kao brzo, gde mi je rekao da ce telefon da mi posalje za par dana, sto naravno nije uradio. .. Posle toga smo se culi, gde mi je rekao da ce mi telefon poslati sledece nedelje jer je nasao skuter pa se dogovara oko cene za isti, naravno nista od slanja . .. Nakon toga je izmislio pricu za auto, potom pricu kako ima dogovore i slanje paketa preko kupujem-prodajem i da ne moze da mi posalje telefon i kako ceka da primi platu, da sacekam najkasnije do utorka poslace mi telefon i kod mene je u sredu, obecao je. .. . Naravno ni od toga nista a od pocetka cele price je proslo skoro pa mesec dana gde je on meni na kraju rekao. .. . Prodao sam telefon, ne zamerite . .. Ne zameram ja sto je gospodim telefon prodao ali zavlacenje i cela prica oko istog je bas, bas sramna, covek nije od reci uopste! Kazem opet, ovo ne radim ali ovo je bas bas za jednu veliku negativnu!

Motocikli > Kineski skuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Automatska negativna ocena za korisnika ! !! Covek je totalno labilan i neuracunljiv ! Dogovorili smo se za skuter , cena-sve , Cekao sam po dogovoru da otkloni nedostatke na motoru da bih ga preuzeo. .. Posle nedelju dana tek mi javi da nece da ga proda , predomislio se. .. Pitao sam , da li sam ja budala da cekam nedelju dana na vas, ne konstantuje me i ne odgovara. Sankcionisati neodgovorne automatski da bi ih sto mane imalo ! !! Negativna Dupla !

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvao sam ga u ponedeljak, dogovorili se za cenu, rekao je da u petak tek moze da proda telefon. Evo cetvrtak vece je, zovem, pisem poruke, ne odgovara, odbija pozive. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom, jer izgleda da izbaci oglas samo da bi ubijao vreme tako sto zaj*bava druge clanove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.