Skebo

Sombor

Član od: 15.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAKO ne kupujte od ovog coveka. Zasto? Kupio sam jaknu koju je opisao da je u super stanju a dobio sam KRPU(istegljeni lastizi, rukavi poderani, boja pozutela i izbledela, postava dronjava) Cim sam preuzeo i video o cemu se radi, kontaktirao sam snjim i reko da to nije ono sto sam ocekivao i da mu jaknu vracam odmah ujutru(dobio sam je popodne) Poslao sam je ujutru i poslao br. posiljke(troskove dostave i povratka sam ja platio) i br. racuna da mi vrati novac, nakon dobijanja posiljke. Javlja mi se kasnije i kaze kako on NEMA novca, pitam kako nemas? Pa novac koji uzmes od brze poste uplatis meni na racun. Kaze meni Nemam Pozovem brzu postu on je u tom trenutku uzeo novac.
Jakna je u prodaji 150e Prodana je za 3500 din Nigde nije izbledela niti pocepana, al nije nova kao sto je pisalo u oglasu. Clanu sam rekao da mu mogu poslati neku drugu jaknu a on je na svoju ruku poslao nazad jaknu i rekao da mu vratim pare, ja fiskalne racune ne izdajem.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre prodaje patika poslao mi je slike na viber, patike su izgledale kao nove vrlo malo nosene, sto je i naveo u oglasu, medjutim patike su mi stigle totalno iscepane i sa odlepljenim djonom, ponudio sam mu da mu vratim patike da mi vrati novac na sta nije pristao, onda sam mu ponudio da mi uplati bar trecinu cene patika i da patike ostanu kod mene i to mu nije odgovaralo. Preporuka za saradnju NE DAJ BOŽE NIKOM!
Bravo care.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor, moram da dam negativnu. .cekam paket 3 dana da mi stigne kad pitam jel poslat on ignorise.
Bravo care.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.