slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Anatomski ranac pulse

1.200 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Djordje
Član od 25.06.2018.
Svi oglasi

Anatomski ranac pulse little star, izuzetno očuvan, korišćen samo jednu školsku godinu, što se vidi na slikama. Sledi opis.

 

Opis

 

Anatomski ranac za školu Pulse XL Little Star 121461-natomija leđa obezbeđena je uz podršku specijalnih materijala koji omogućavaju cirkulariciju vazduha, kao i aluminijumske šipke uz mogućnost skidanja tog dela pri pranju. Ovakav model ranca prebacuje opterećenje sa kičme na noge, tako da vaše dete ne oseća neugodnost pri nošenju težih knjiga. Gumirano dno ranca sadrži i pregradu u kojoj se nalazi kabanica fluorescentne boje, radi zaštite od padavina i dodatne bezbednosti u saobraćaju. Reflektujuće trake sa svih strana ranca posebno su bitne pri prelasku ulice i u noćnim uslovima slabe vidljivosti. Naravno, razvojni tim je obratio pažnju i na sam dizajn ranca da biste upotpunili kupovinu spajanjem kvaliteta i detetovog ukusa

 

Karakteristike

 

Dimenzije proizvoda:320 x 440 x 220 mm

 

Težina: 0.93 kg

 

Materijal poliester 600d, metalni rajsferšlus SBS,

 

reflektujući materijali sa prednje i bočnih strana

 

specijalna konstrukcija leđa sa ventilacijom

 

vodootporan materijal

 

aluminijumska konstrukcija

 

kaiš za fiksiranje ranca

 

oznaka za ime i prezime

 

 

Za više informacija, obratite mi se porukom.

Pogledajte i moje ostale oglase

ID Oglasa: #165917553
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.