slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Flomasteri za tekstil najbolji markeri za tkanine

599 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
165
17
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Stalno ste zauzeti pravljenjem mesta za odeću u svojim ormarima koju više ne nose Vaša deca. Šta da radimo sa svim onim nekadašnjim favoritima koji se dugo ne nose, ali su zaista previše dobri da bismo ih se rešili?

Rešenje koje je kreativno koliko i održivo je dekoracija crtanjem. Stvari na koje ste zaboravili oživljavaju se i pretvaraju u nove korisne svakodnevne saputnike.

Dajte deci da se kreativno igraju sa starom garderobom i uživajte u njihovim novim umetničkim delima.

10 ŽIVOTNIH BOJA:  Ovaj set markera za tkaninu sadrži 10 flomastera trajnih boja i svaki od njih ima kvalitetno punjenje, koje Vam mogu pomoći da postignete kreativne izuzetno živopisne vizuelne rezultate. Olovke sadrže trajno mastilo koje se brzo suše, pišu glatko bez razmazivanja i otporne su na bledenje čak i nakon mašinskog pranja.

RAZNOVRSNA UPOTREBA:  Markeri za tkanine vrhunskog kvaliteta sa finim vrhom rade na svim vrstama svetlih tkanina kao što su majice, platno, čarape, šeširi, torbe, oprema za bebe i još mnogo toga. To je zaista odličan pribor za umetnost i zanat za decu!

Ovi markeri su savršeni za ukrašavanje odeće, farbanje posteljine, košulje, majice, farmerke, pantalone, torbe, cipele, jastučnice, ruksaci, ukrašavanje kravate, koktel salvete, abažur, jastuka, kačketa, odeća, tašne, majice za bebe, patike, staze za sto, podmetače i još mnogo toga.

FANTASTIČAN POKLON – Ove olovke su odlične za decu i odrasle. To je divna ideja za poklon za devojčice i dečake, mlade ili odrasle, i za sve ljubitelje umetnosti u bilo kom uzrastu! Možete dozvoliti da vaši voljeni imaju svoje živopisne i svetle slike na svojoj garderobi!

BEZBEDNO ZA DECU I JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU:  Bojice su netoksične, bez kiselina, ekološki prihvatljive, bezbedne za decu i odrasle. Idealno za početnike ili profesionalce koji su zainteresovani za crtanje i slikanje tkanine.

Prvo pranje nakon farbanja:

Trebalo bi da sačekate najmanje 72 sata pre nego što operete tkaninu da biste bili sigurni da se boja potpuno osušila i da su svi njeni detalji sačuvani kako je predviđeno dizajnom.
Koristite blagi deterdžent – izbegavajte upotrebu sapuna da biste sprečili bledenje.
Okrenite svoju odeću naopačke
Prilikom pranja koristite hladnu/toplu vodu. (Preporučujem da prvih nekoliko pranja bude hladno)

ID Oglasa: #150112221
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.