slika
1 od 1

Markeri dvostrani 60 80 120 168 komada

1.200 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
344
10
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bestshop
Član od 01.04.2013.
Cena: 1200 din (60 boja)

Cena: 1500 din (80 boja)

Cena: 2200 din (120 boja) nama na stanju

Cena: 2800 din( 168 boja) nema na stanju


Touch set dvostrani markeri od 80 komada u svojoj ličnoj torbi za odlaganje. Savršen alat za decu, ilustratore, studente i sve koji imaju strast i kreativnost. Koristi se za kreiranje skica, manga, stripova, i još mnogo toga.

Široki i fini saveti za precizno isticanje i podvlačenje. Omogućava vam da pišete tankim i debelim linijama, nudi veliku svestranost i fleksibilnost,   omogućavajući vam da kreirate različite stilove.

Marker funkcionalnog dizajna ima dve radne strane: S jedne strane, ultra tanka olovka za detalje od 1 mm, a sa druge od 2 mm do 6 mm - široko/zakošeno i istovremeno tanko što zavisi od pritiska na njega, za slikanje. Nijanse na obe strane se 100 % poklapaju - spolja je nemoguće prepoznati da su korišćene dve odvojene olovke.   Ovaj set uključuje nekoliko florescentnih boja.   Ergonomski pravougaoni marker stabilan je na radnim površinama i pruža odlično pripajanje kako bi se izbegle mrlje.   Boja koja se brzo suši, markeri su netoksični. Savršena kontrola protoka mastila, bez mrlja i fleka. Svaki poklopac odgovara boji markera, odlično za snalaženje i pregledno. Dvostrani flomasteri se sigurno i čvrsto zatvaraju , što garantuje zaštitu od isušivanja. Pogodan za pisanje na većini površina: papir, plastika, drvo, staklo. Boja na bazi alkohola otporna na vlagu. Markeri na dodir koji se koriste na papiru nemaju razarajući učinak na površinu (ne kvase papir), lako se mogu mešati i nanositi.
ID Oglasa: #157182652
Informacije
Ukoliko želite nešto da poručite:                

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:

-Ime i prezime.                 

-Ulica i broj.                 

-Mesto i poštanski broj          

-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   

-Ili SMS porukom na 0631661063

 

Garancija na ispravnost



Dostavu paketa placa kupac

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.