slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Providna fascikla za 70 listova A4 formata

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
51
2
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ova fascikla je praktičan i efikasan način organizacije i zaštite Vaših dokumenata. Njena elegantna providna površina omogućava Vam da lako identifikujere sadržaj fascikle bez potrebe da je otvarate. Izrađena je od prozirnog PP materijala, ova fascikla je izdržljiva i dugotrajna.
 

Dizajnirana je tako da stane do 70 papira standarnog A4 formata, pružajući Vam dovoljno prostora za organizaciju različitih dokumenata, eseja, prezentacija ili projekata. Sa kapacitetom do 70 papira, možete lako grupisati srodne dokumente u jednu fasciklu, što pomaže u održavanju urednosti i olakšava pristup informacijama kad god Vam zatreba.
 

Ova prozirna fascikla čvrsto drži dokumente na mestu i sprečava njihovo ispadanje. Ovaj sistem Vam omogućava da jednostavno dodajete i izvlačite papire bez oštećenja samih dokumenata.
 

Bilo da je koristite kod kuće, u kancelariji, u školi ili na fakultetu, prozirna fascikla pruža Vam praktičan i siguran način da organizujete i prenostie Vaše važne papire. Bez obzira na to da li se radi o profesionalnoj upotrebi ili ličnoj organizaciji, pomoći će Vam da održite red i preglednost u Vašem radnom okruženju.


 

Karakteristike:

  • Namenjena za papire standardnog A4 formata
  • Kapacitet: 70 papira
  • Pruža dovoljno mesta za organizaciju različitih dokumenata
  • Pomaže u održavanju urednosti i preglednosti
  • Čvrsto drži dokumente i sprečava njihovo ispadanje
ID Oglasa: #155291346
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.