slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Tongfushop Alcohol Markers, 80+2 boja pakovanje markera

3.500 din

Futog
Kao novo - nekorišćeno
16
0
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.

? 【Živopisne boje, nikad ne blede】Alkoholni markeri dolaze u 80 živih boja, u kombinaciji sa markerima za isticanje i linije da bi se stvorio bolji efekat mešanja, nanošenja slojeva i gradijenta. Strastvena crvena boja, jarko žuta boja, bistra plava boja, duboka crno smeđa boja, jasna šema boja vam omogućava da slobodno kreirate. I neće izbledeti tokom vremena, dozvoljavajući da lepi trenuci vaše slike budu trajno zamrznuti.
? 【Dvostruki vrhovi, višestruka zabava】 Markeri na bazi alkohola dolaze sa dve vrste vrhova, sa vrhom metka (1 mm) pogodnim za crtanje kontura i obradu detalja, i širokim vrhom dleta (1-6 mm) pogodnim za brzo bojenje i popunjavanje velikih površina. Markeri sa dvostrukim vrhom za bojanke za odrasle, crtanje, bojenje, renderovanje, skiciranje, ilustracije, mange, dizajn, zadovoljavaju sve vaše potrebe za slikanjem i istražuju beskonačne mogućnosti slikarske umetnosti.
? 【Kvalitetno mastilo, dugotrajno i dugotrajno】 Visokokvalitetno mastilo na bazi alkohola ispunjeno markerima, glatkim mastilom, ujednačenim bojama, čistim i veličanstvenim bojama. 2s se brzo suši, ne razmazuje i vodootporno mastilo osigurava da vaše umetničko delo ostane jasno i čisto. Veliki kapacitet i visokokvalitetno punjenje mogu trajati do 980 stopa. Izaberite markere Tongfushop da vas prate na vašem putu slikanja duže vreme.
? 【Bolje iskustvo slikanja】Profesionalni jastučić uključen u set alkoholnih markera može efikasno sprečiti oštećenje slike usled prodora boje. Kvadratni držač olovke koji je u skladu sa ergonomskim dizajnom pruža udobniji hvat i nije ga lako otkotrljati. Poklopci za olovke označeni bojama za lako prepoznavanje. Dizajn kućišta za lako nošenje. Da biste sprečili sušenje markera i curenje mastila, zategnite poklopac poklopca olovke i držite marker ravnim nakon upotrebe.
? 【Izbor miliona korisnika】Tongfushop je obezbedio visokokvalitetne slikarske i umetničke potrepštine za više od milion domaćinstava širom sveta i dobio je široku pohvalu. Koristeći Tongfushop alkoholne markere, i početnici, slikari amateri i profesionalni umetnici mogu da zadovolje svoje slikarske potrebe i oslobode svoje snove u svetu slikarstva. Set umetničkih markera je savršen kao božićni poklon, rođendanski poklon, novogodišnji poklon, poklon za Dan zahvalnosti, poklon za početak škole i još mnogo toga.

ID Oglasa: #163170262
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.