slika
slika
slika
1 od 3

Agencijsko i hotelijersko poslovanje 1 Čeperković Todorović

1.200 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
207
1
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Zoran NBG
Član od 24.02.2013.
kp izlog

molim vas pišite ili poručujte na viber , whatsApp ili sms jer zbog uvećanog obima posla i/ili mnogo drugih obaveza ne mogu uvek da se javim na telefon ili da otvaram poruke na KP.
Lično preuzimanje je ograničeno isključivo na sredu ili subotu od 15 do 16 h u bloku 63 (Novi Beograd) na adresi jednog od magacina a slanje je postexpresom ili kao preporučena tiskovina nakon uplate na račun. Ne šaljem preko privatnih službi jer iako nije savršena, pošta je ipak najbolja i najjeftinija opcija .
Namenjeno za: 1.   razred
Godina izdanja: 2021.
Autor: Domaći
Jezik: Srpski
Predmet: Stručni predmeti
Izdavač: Zavod za udžbenike

odlično stanje ,

24 x 17 cm

ID Oglasa: #124141779
Informacije

Cene su FIKSNE nebitna je vrednost i količina knjiga  Pišite na KP, Viber, Whatsapp, Telegram SMS. Slanje je kao PX ili CC plaćanje pouzećem ili preporučena tiskovina nakon uplate Lično preuzimanje je isključivo od 15 do 16 h sredom i subotom u bloku 63 na adresi Ne slikam sadržaje i slično. Rezervacija je 7 dana Poručene knjige do 19h šaljem sledeći radni dan            

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.