skorpion4

Vršac

Član od: 15.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

O P R E Z ! Stupim u kontakt sa članom u vezi patika iz naziva oglasa sa jasnim pitanjem: "Jel nije kopija"? Na šta mi isti odgovara ne ne nove patike kupljene u Kelnu original 100%. Verovao sam mu iz razloga sto ima 47 pozitivnih i što je 10 godina na sajtu. I prevario sam se. Posle par dana stižu patike po otvaranju odma po kutiji se primeti da su patike VEOMA LOSA KOPIJA. I TO NIJE SVE. . Vadim patike iz kutije-novi šok. POCEPANE PATIKE. Znači, tip mi je poslao pocepanu kopiju uz navode da je original nenošena patika. Šta više reći. Šta dodati. Na sve moje navode glumi ludilo, naravno znajuci sta je poslao ne prihvata patike nazad i BLOKIRA MI PORUKE. Strašno kako danas ljudi stavljalju svoj obraz na kocku zbog 50 ili 100 evra. . Izbegavati ga u širokom luku! Pozdrav!
Patike koje su poslate su 100%original i potpuno nove, nenosene! Ne znam sta se desilo u medjuvremenu, kupac mi salje sliku sa ipčupanom kačicom za pertle, koju je pretpostavljam mogao i sam da iščupa ako je jače zategao. U svakom slučaju, da se kupac javio kao "čovek", mogli bismo da razgovaramo, ali sa takvim nastupom, mogao je da dobije samo BLOCK! Nisam nikakav prevarant, sto se vidi po mojim ocenama, al jednostavno sa nekim ljudima nema razgovora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.