Sladjan Perlic

Despotovac

Član od: 29.10.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Javio sam se coveku za monitor pise da je monitor ispravan i da ga je Licno koristio i ja naručim i meni stigne monitor sa polupanim displejom. Posle zovem coveka da mu vratim monitor javlja mi se njegova zena i govori mi da je na poslu i da ce mu reci da mi se javi medjutim vec drugi put zovem i ponovo mi njegova zena govori da ce mu reci. Bacio sam i pare i vreme ako mi neko ne veruje nek pogleda moj oglas na kp.
Monitor je bio ispravan,dajete mi negativnu ocenu posle mesec dana. Odkud ja znam sta ste vi radili sa njime.Ja sam na putu,vi ste zvali broj koji mi je kuci tako da se zena javljala. Gluposti. Imam dosta pozitivnih ocena tako da koje kupovao od mene zna sta je i kako je. Toliko

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je oglasio da prodaje 5 majica, a poslao 3. Takođe, stavio je jednu cenu, a poslao je sa većom otkupninom. Na moju poruku, pravi se nevešt. Još mi je tražio da mu uplatim unapred novac, što sam na sreću, izbegao. Nepouzdan, kao što i drugi komentari sugerišu.
Na svaku vasu poruku sam odgovorio. U paketu su stajale 5majce kao i po dogovoru i po oglasu. Imam svaku prepisku i svaku sliku da je bilo 5 majci u paketu. Lik niti me je kontaktirao niti sta,komentarise i daje negativne ocene bezveze. Nikakvu saradnju sa ovim clanom ne preporucujem. A admin se moli da ukloni ovu ocenu. Toliko

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sacuvao sam prepisku pa mogu dokazati da govorim istinu. Na pitanje dal' je prsao gde, udaren, receno je ne, sve je radilo a sad vrti logo. .cinjenica je da te tac puknut na sredini u dva kraka, poklopac baterije na tri mesta naprsao, a sto je najgore konektor punjenja ne radi, eto to se zove odlicno stanje, sramota teska. .
Kao prvo vasa ocena za glupost u opste me ne dotice. Zato sto je telefon bio ne ostecen,a to sto se vi javljate posle 2dana i tvrdite da je telefon rabijen (a nije) to je vec druga stvar. A kao drugo ja da gubim postenje za 900din hahaha,strasno.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pošaljem mu paket on vraća čovek nije od reči! !!
Lika sam kontaktirao za patike. Prvo je cena bila 800din,pa je bila 1000din,pa posle kao njegova sestra nece ni za 1000nego za 2500din. Onda sam ja odustao od patika,niti sam dao podatke za slanje,niti porucio. Imam svaku prepisku sa ovim clanom

Audio > Risiveri | Stereo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva uredjaja sam kupila. Kontaktirali telefonom vise puta. Uredjaji kad su stigli nisu u funkciji. Pokusala da povratim barem jedan. .. ali me korisnik blokirao. Eto. .. ako ste naivni. .. slobodno poslujte sa ovim likom.
Moli se admin KP da ukloni ocenu jer je kupac mene kontaktirao nakon 4dana. Tako da ja posle 4dana sigurno necu da verujem u to. Naravno da nisam pristao na to da mi se vrati paket.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Prstenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Molim odgovorne iz KP, da ovom prodavcu zabrane prodaju ! !! Prsten je sve samo ne zlatan! Pravdao se da su mu zlatare daleko, te da ima zig, a i za tezinu nije znao kolika je. Kada sam ga zamolio da mu vratim prsten, a on meni uredno uplacen novac, pravdao se da mu zena ne dozvoljava. Imajuci u vidu sve moje ocene kao korektnog kupca, nadam se da ce te postupiti po pravilima. SRAMOTA ! !!
U oglasu je lepo pisalo da nisam nosio kod zlatara da vidi da li je zlato. Takodje u oglasu pise da nisam siguran u to. I naracbo da mi je zlatara udaljena 24km. Takodje prsten ima i zig,ja sam iskreno mislio da je zlato zato sam ga i prodao pod zlatom. Hvala

Nega i lična higijena > Oprema za brijanje i šišanje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me kontaktirao za masinicu za brijanje i zamolio da ga sacekam do srede. Sacekao sam ga i nisam prodavao artikal da bi na kraju u sredu nije se ni javio. Opet sam ga kontaktirao i rekao mi je da nema kao para to jest da mu nisu legle pare a masinica je 500 din. Bezite sto dalje od ovog clana
Prosto je covek za glupost dao negativnu ocenu. A artikl je vas stojao skoro godinu dana u prodaji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.