Slađan

Požarevac

Član od: 08.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lap top uopste ne odgovara opisu. Umesto grafike 9500mgs stavljena 8600 grafika koja je jos i radjena, menjan cip, adapter nije originalan vec slabiji od 65W koji je lepljen izolir trakom, a sto prodavac nije naznacio niti rekao u razgovoru. Uopste se vidi da je sklepan lap top, lemljena baterija biosa, lemljen jedan slot memorije, stavljene memorije razlicite frekvencije, kuler ostecen, odlomljen deo plastike. Placen 150eu sa hard diskom od 80gb i baterijom 1/2h, ni blizu ne vredi te pare zbog gore navedenog opisa
Ova korisnica koja se krije iza bratovog naloga je znala sve u vezi laptopa, osim za grafiku za koju ni ja nisam znao da 8600. Prodao sam joj potpuno ispravan laptop, i nema prava da mi da negativnu ocenu. Mislim da joj nije mesto na ovom predivnom sajtu, jer izmislja nesto sto nije tacno, ne bi li otkupila laptop sto jeftinije. Ponudio sam joj da mi vrati laptop, a ja njoj novac, na sta ona nije pristala. Porucujem ostalim clanovim da budu oprezni sa njom, jer zna da napravi problem i kada ga nema. Nisam jedini ko je imao problema sa njom. Ima jos jedan nalog pod imenom Mm. Do sada nisam naisao na ovako nesto, uzas!!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.