Sladjana

Vršac

Član od: 15.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Dečja > Devojčice | Sandale i baletanke

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cipelice su kupljene na osnovu slika Zatraženo merenje unutrašnjeg gazišta, rečeno mi je da je 15cm (ustvari je 14cm) - ispale su male. Rečeno je da nisu nošene, a ciplelice su evidetno nošene.
Sve ste videli na slikama,dobili ste baletanke koje vrede 2000 din za 500 jer su u radnji bile poslednji par i isprobavane su vise puta.Sve vam je receno a sto se tice merenja mereno je snajderskim metrom drugi nisam imala...Ako mislite da sam ja kriva trebali ste da pitate sta da radimo i da mi vratite nazad a ne odmah negativna ocena...

Odeća | Ženska > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba koju mi je poslala doticna gospodja nije ni za kantu navodno roba iz nemacke
Cemu ovaj komentar kad vam je novac uredno vracen i sami ste se uverili da je pakete pobrkala brza posta????Sramota!!!Ovamo kukate kako imate petoro dece i zahvaljujete mi se a ovde lazete!!!!

Alati i oruđa > HTZ oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja sam ih uslikao sa obe strane, moglo se videti da si malo bolje pogledao. .. Po meni su ok za te pare To je njegov komentar na to sto Su cipele pocepane
Cipele su bile na prodaju u vidno losem stanju,na slikama se jasno videla rupica od pola cantima.Cipele koje kostaja 5000 si dobio za 1000 i znao si da su lose na slikama.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac prodaje predmet kao NOV, a odmah po ostvarenom dogovoru sklanja oglas. A predmet je koriscen i sa ostecenjem ! !!
Kada se dogovorsis sa nekim logicno je da taj oglas sklonis kako se drugi ne bi"kacili" za ono sto zapravo vise nemas. Stvar koju stavim da je nova zapravo 100% nije koriscena,ono sto je korisceno pise koliko je noseno.Druga je stvar ako taj artikal nije zadovoljio uzivo ocekivanja kupca,zbog cega mi jeveoma zao,jer ne zelim nikoga da prevarim niti sam... kupcima koji traze dlaku u jajetu nije mesto na sajtu vec u trznom centru,a mozda ce i tamo naci zamerku,uz duzno postovanje ima nas raznih...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.