Slava

Beograd | Čukarica

Član od: 14.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Kočnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod ne odgovara kao na slici. Kocnica mehanicka zadnja secena, stavljeni obicni safovi i razlicite su kocnice nisu iste. Nije korektno u dopisivanju nije naveo kao ni u oglasu da si kocnice razlicite i da je zadnja kocnica secena brusilicom posto nije mogo da odvrne srafove onda ih je seko i stavio obicne. Od mene jedna velika 0! !! Ne treba kupovati nista od njega. ..
Oglas i dalje stoji, gde je na slikama jasno prikazano šta se prodaje i kupac je to i prihvatio u kupovini posle dugačkog cenjkanja u kome je cenu debelo spustio. Ne želim da komentarišem uvrede koje je napisao. U širokom luku obići ovakve!

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neprofesionalan prodavac. Izgubio sam 3 sata vozne do zeleznika i nazad u 17h popodne. Objektiv nije kao sto je navedeno u oglasu i kao sto je prodavac potvrdio. Blenda lepi i sporo zatvara , fokus ide tesko te je potreban servis. Stakla imaju mikro ogrebotine od ciscenja a po telu se vide tragovi i oguljotinice Prodavac je pre dolaska potvrdio sve suprotno. SRAMOTA. Takodje Ispalo je da je na fotografijama oglasa objektiv sa adapterom kojeg je prodavac skinuo i stavio u dzep , jos jedna od neporfesionalnosti . Oglasavati objekitv sa adapterom na slikama a onda pre prodaje skinuti je obmana. NE PREPORUCUJEM .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.