Slaven

Novi Sad

Član od: 20.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je prvo obecao nesto sto nema na stanju, pa je onda zaboravio i na naknadni dogovor o drugom modelu koji smo imali kroz KP poruke. Nakon toga je uz izvinjenje ponudio da nabavi memoriju do 30. 12. Iskomunicirao sam da je ovo za mene rizicno, jer memorija je trebala da bude poklon za NG, ali me je prodavac uveravao da 100% stize tad i preuzimam. 30.12. prodavac se ne javlja na telefon i seenuje moje poruke na KPu. Ja sam ostao bez poklona i mogucnosti da kupim memoriju na drugom mestu. Razumem da je guzva oko praznika, ali je ovo neprofesionalno ponasanje prema meni i moram dati svoju prvu negativnu ocenu na KPu.
Gospodin je bio u komunikaciji sa drugim ljudima sa kp... mene si obratio i rekao da mu treba memorina jer ga je neko zavlacio 7 dana... mi smo rekli da moze da se poruci ali da NE GARANTUJEMO da ce stici do 30.12, jer se desava i u redovnim situacijama, da posiljka ne dodje, a pogotovo sad kada su praznici i kojekakvi drugi problemi. Tako da clan sledeci put ne ceka sebi da kupi poklon u 5 do 12... jer nemamo carobni stapic... svi koji su porucivali sada pred NG pakete, su upozoreni na to... tako da ti je poruka presmesna... poruke su svima seenovane i nisu odmah dobili odgovore jer je GUZVA i odgovoreno je kada su se paketi poslali i raporedila roba... na telefon nas niko nije ni zvao. A memorija UVEK IMA DA SE KUPI NA DRUGOM MESTU, samo treba da se odresi kesa...

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako lose iskustvo, nista nije proslo po dogovoru. Obecali i kod za pracenje posiljke, ni to nisu ispunili. Molim KP da ne blokira moju ocenu ovih ljudi. Moje je pravo da iznesem svoja iskustva sa ovim oglasivacem, bez uvreda, a ne da oni blokiraju moju ocenu i iskustvo sa ovim ljudima, jer telefonski razgovor ovde nije ukljucen da bi se stekao pravi dozivljaj o ovim ljudima
Molicu kp tim da reaguje i ovog clana blokira kako i drugi ljudi, koji se bave ovim poslom, ne bi prosli kao mi. Naime, gospodin je trazio odredjenu memoriju, pre svakog slanja, a to znaju ljudi koji su kupovali od nas, se posalje link, tacan naziv modela i cena. Gospodinu je sve to poslato, odgovorio je nakon par sati potvrdno, da mu odgovara i porucio. Kada mu ne stigla, otvorio ju je i tek onda shvatio da to ipaj nije memorija koju zeli. Ovo je sramota da, ovakvi clanovi ovde uopste postoje! Dakle, video je link, video je naziv modela, porucio, otvorio i okrivio nas da smo ga prevarili. Ja dokaze za to imam!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.