Slavica Milosavljević

Alibunar

Član od: 25.03.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljeno dva komada led traka pre mesec dana. Ukljucene po par puta i obadve u razmaku od 7 dana prestale da rade. Prodavac ne priznaje reklamaciju posto je kaze proslo mesec dana. Mislim da nije to nije u redu, i da su trake loseg kvaliteta
E ovako... Kao sto sam gospodin Novica kaze, od dana kupovine proslo je mesec dana. Moram naglasiti da uz led trake nije isla garancija, kao sto nije ni navedena. Reklamacije ne primamo posle mesec dana, kao ni mnogi prodavci ovde pa ni u radnjama. Realno, ko ce priznati posle toliko dugo vremena. Ko meni garantuje da gospodinovom greskom nisu prestale da rade... Na led trake reklamacije nismo imali do sada...Da se javio pre, menjali bi ( ukoliko je nasa greska ) i izasli bi u susret kao i svim ostalim kupcima. Moje pozitivne ocene sve govore. Samo budimo realni u ovakvim situacijama...

Odeća | Ženska > Haljine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Haljinu sam poručila 13.2. Paket nije nikada stigao, sada već nakon 12 dana. Kada sam pitala prodavca da proveri šta se sa paketom desilo, odgovorila je da je najverovatnije izgubljen i više nije pisala niti kontaktirala kurirsku službu iako sam je zamolila.
Moram da odgovorim na ovaj komentar. Paket se izgubio, danas sam isla da podnesem zahtev za naknadu otkupa. Ne razumem sta sam ja tu kriva, ako se paket izgubio? Ja sam je obavestila o tome, na sta ona nije odgovorila. JEDNA JAKO BITNA STVAR, RUŽICA NIJE UPLATILA NOVAC UNAPRED PA DA JE ISPALO DA SAM JE PREVARILA tako da ova ocena je neosnovana, znaci bez razloga data. Stvarno ne razumem doticnu, niti ratumem odakle njoj to da se negativne ocene daju prodavcu kada se paket izgubi. NEGO NEBITNO, IMAM TOLIKO POZITIVNIH OCENA, DA OVA JEDNA BEZVEZE DATA NE ZNACI NISTA.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.