Slavica

Beograd | Rakovica

Član od: 30.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Sandale

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja od koje sam kupila sandale mi je rekla da cu moci da vidim robu pre placanja. Medjutim , posto nisam upucena kod Post expresa ta varijanta ne postoji. Takodje mi je rekla da cemo putne troskove deliti po pola, ali ni ta mogucnost uopste ne postoji. U celoj prici sam najvise razocarana sto nije rekla da se levoj sandali odlepio djon i da je zato njen pokojni otac to sa zicom i eksercicima resio. Sandale su prelepe i skoro nove. U svakom slucaju prvo je trebala da navede da se djon odlepio na jednoj i da je popravljana, a to nigde nije pisalo. To mi je samo onako usput rekla na telefon, da je njen otac tako cisto radi predostroznosti ojacao levi djon provlaceci zicu.
Prvo, nikada nisam rekla da robu doticna osoba moze da vidi pre placanja jer osoba zivi u Nisu, drugo, telefonskim putem sam saopstila sve detalje u vezi tzv, ojacanja djona, kao i predlog da , ukoliko sandale ne odgovaraju, da slobodno mogu da se vrate a da troskove slanja posiljke delimo na pola. To znaci, da moze da se posalje broj tekuceg racuna na koji ja mogu da uplatim polovinu troskova slanja. Inace, ja stvari prodajem i preko Limunda i Kupinda, imam dosta kupaca bas iz Nisa i saradnja je odlicna!Za svaki sam dogovor ali za nefer igru nikada!!!Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.