Slavisa Markovic

Beška

Član od: 05.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljene felne za Caddy, na pitanje da li su felne originalne i da li odgovaraju za pomenuti auto, dobijam potvrdan odgovor. S tim što posle predjenih 100km, do prodavca, saznajem da moram da dokupim adaptere da bi ih montirao na auto. Tako da , covek jedno priča, drugo prodaje.
E moj prijatelju! Kakvi smo mi takva nam je Drzava! Pitao si me jel pasu rekao sam da pasu! nisi me pitao jesu original jer ovakav model original ne postoji! radi se DEZENT I GAMAPARTS! Nisi me pitao za centralnu rupu ni u jednom trenutku! a i da jesi rekao bih ti iskreno!a to sto ti places za 1000din 4 prstena(gde nemas nigde za te pare) to je tvoj problem! pozdrav i u zdravlju te sluzile!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Na oglasima su bile felne za VW, sa originalnim cepovima i lepo sam pitao da li ove felne odgovaraju za T5 kombi, covek mi je garantovao da odgovaraju. .. stigle su felne koje uopste nisu VW, bili su neki cepovima na njima koji uoste nisu VW. .. . centralna rupa je 74mm umesto 61,7. .. sve u svemu felne uopste nisu za T5 vec za BMW
Mora se naci jedan ovakav.. Druze pitao si da li pasu na wv,rekao sam ti da pasu prstenove nisi spomenuo! U samom oglasu je stajalo PASE NA DOSTA AUTA ZNAKOVI PO ZELJI!!! I dalje garantujem da odgovaraju na T5 ! Cepovi nisu bili bile su nalepnice! I to se dobija po zelji kupca! ako si ispratio oglas posto imas oci i usta da pises ovako nesto! Bile su jedne sa wv NALEPNICAMA I bmw NALEPNICAMA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.