Slavisa Radunkic

Varvarin

Član od: 25.05.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Što dalje od ovog čoveka. Mene nije ispoštovao. Poslao tel sa manom na ekranu i zvučnik om koji neradi. Izbegava komunikacijau pravi se da nezna o čemu se radi. Šteta za malo para da gubiš obraz. Ako mislite da lažem sve poruke od naših razgovora su kod mene pa mogu da se pogledaju.
Kupac pre kupovine dobio slike i nudjeno da vidi uredjaj u radu na viberu ili whatsapu. Mikrofon i zvucnici testirani i ispravni. Dobio je uredjaj 30-40% ispod standardne prodajne cene. Reklamirao "zvucnik" posle 3 dana, pa je isti ili sam pokvario ili izmislio taj "kvar" jer je izgustirao telefon. Uredjaj je polovan, ja pisanu garanciju na njega ne mogu dati jer sam privatno lice. Ukoliko uredjaj ima sopstvenu garanciju onda na osnovu imei broja probaj da ostvaris istu u nekom huawei ovlascenom servisu. A koliko znam taj uredjaj je u fabrickoj garanciji do novembra 2021.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.