Slavisa

Vranje

Član od: 03.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ni jedan flet kabl ne radi, LCD ni jedan ne rade, morao sam da kupujem fletkabl i LCD displej i opet ne radi. Receno je da ce moci da se jedan telefon upari da radi. .. . ne moze ni jedan! delove koje ste poslali mogu da se iskoriste, to je ok, ima dosta za djubre ali ima da se izabere.
au tek sad vidim ocenu ali dečko ja sam napiso u oglasu da su mobilni OK,flet kablovi su radili za LCD rekosam nisam siguran da se proveri i dobio si kesu delova tačno deo može da se iskoristi a deo je poluupotrebljivo, punjač i USB kablove i to dva komada za 2000 din.Reko sam da probaš i da vidiš možda ponavljam možda češ sklopiti jedan ali se trebaju flešovati.Ja neznam za 2000 din hteo bi jedan ispravan a drugi za delove i plus hrpu delova i kablova stvarno nepošteno od tebe Ivane!

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

DOGOVOR JE ISPOSTOVAN JEDINO SA MOJE STRANE; JER SAM NOVAC UPLATILA: A dobila sam depilator koji je "KAO NOV" a skroz razglavljen, glava ne moze lepo da se namesti, izgleda kao da je padao vise puta. Da ne bude zabune, depilator jeste ispravan, ali to ne menja cinjenicu u kakvom je stanju (sav razglavljen i krs) Prodavac NE ZELI da prihvati reklamaciju, cak i sa ponudom da ja snosim troskove postarine, tako da nemam sta drugo da kazem osim da je ovo moje najgore moguce iskustvo sto se tice saradnje sa nekim.
Naravno to je priča sa vaše strane,jer nije tačno,prvo g-dja pominje da sam reko ili napiso da je depilator ko nov izgleda nezna da čita oglase jer decidno piše da je aparat citiram sam sebe(kopirano)"Potpuno ispravan i malo korišćen depilator Sstinelle beauty sa dve brzine i adapterom njegovim. Kabl dužine oko 2,5m! ",gde je ovde pojam "KAO NOV", drugo postoje slike sa oglasa koje pokazuju kako iggleda i u kom je stanju depilator, gospodja u razmenama poruka i u razgovoru mene ubedjuje da sam da ne kažem foto montaže radio.Čist apsurd!!! A potom mi je poslala slike aprata koji samo što gornji deo nije otpao ,moja predpostavka da je svojim nestučnim rukovanje uglavila gornji deo depilatora i možda upropastila plastične zupčanike istog.Drugo traži da joj vratim odmah novac pa da ona o svom trošku vrati depilator , što sam u početku odbijao da prvo vidim depilator kada dodje kod mene pa da joj vratim novac, ali nako slanja slika od enje strane i kada sam video kako sada depilator to sam odbio, jer logika "vuče", "vrati lovu bato pa se slikaj" sa depilatorom koja ga je gospodja da ne kažem šta!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.