Slavisa

Pančevo

Član od: 06.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako stoji stvar prodao mi je televizor od 21,6" mada to nije toliko bitno pisalo je da je 22" Spustio mi cenu malo ne mogu reci da nije Ali u opisu kaze ima daljinac i sve ok daljinac moze samo da upali i ugasi tv ostale funkcije nisu moguce, televizor je naravno zakljucan pa samo sa odgovarajucim daljinskim upravljacem je moguce resiti Ponudio sam mu da mi posalje univerzalni remco star daljinski koji radi na ovom televizoru on je odbio Da ne duzimo vise clan nije za saradnju Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! !!
Ne znam samo zasto nije receno sve? Tv je prodat kao neispravan - razbijen panel, pa se lako moze zakljuciti da nisam mogao uveriti se u funkcije daljinca osim da moze upaliti i ugasiti. Kupcu sam ponudio da vratim novac, a on meni televizor, ni to mu nije odgovaralo. Hvala za ocenu. Nadam se da necu vise imati ovakog kupca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.