Slavisa

Kraljevo

Član od: 16.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Odeća i obuća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U Oglasu je naveo da je jakna kao nova a jakna je iznošena sa ofucanim rajsfešlusom. Tako mi je slike slao na viber da je sakrio to što je pocepano. Preklopi na rukavima su ofucani a tvrdio je da su novi. Učkur donji je stavio od ko zna čega jer ni on nije orginal. Čičkovi jedva drže a jakna smrdi ko da je iz pomijare. Dalje dugmad sva vise ne stoje zašiveno. Blagi bože za šta je naveo da je kao novo! Pazite se slike stavlja sve tamne da ništa ne možete da zaključite iz njih. Sad će on bla bla da stavlja da sam sitničar i ostalo. Nije hteo da mirno i civilizovano rešimo spor i da mu vratim njegovu stvar. Kaže da nije znao kakva je vijetnamka i da nije njegova jakna a on je prodaje. ? Zamislite nije njegova a prodaje i tvrdi da je kao nova. Ko ne veruje šaljem slike da vidi.
U Oglasu stoji da je koriscena a izgleda kao nova a jakna nije iznošena niti je rajfeslus ofucan sa poslate slike na viber Nije tacno da sam ista krio Sad ga pretera da su Preklopi na rukavima su ofucani Slike govore sve Video je dobro pre kupovine Učkur donji ja nisam stavljao takav je bio Jos vredja da jakna smrdiKoji lazov Jakna mirise na novo Dalje dugmad sva vise ne stoje zašiveno. Blagi bože za šta je naveo da je kao novo! Pazite se slike stavlja sve tamne da ništa ne možete da zaključite iz njih. nemam reci koje neistine prica jedan konac od dugmeta naso da nije utegnut i sitnicari ovakve neistine da iznosi nemogu da verujem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.