Slaviša

Obrenovac

Član od: 09.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

plocu za koju je tvrdio da nije nosena kod majstora i da nije cak ni pipana kupio sam od ovog clana u nadi da je onako kako je napisao i kako je potvrdio u nasem kontaktu . kada je stigla video sam da ono sto je napisao nije istina. Dakle ploca je polivena necim sa vidnim tragovima korozije i da je isprana nekim hemiskim sredstvom u pokusaju da se skinu tragovi korozije. DA stvar bude jos gora na ploci se jasno vidi da je procesor I/O odnosno KBC kontroler fizicki ostecen odnosno da je doslo do ostecenja pilikom ukljucenja zbog tecnosti kojom je bila polivena , .negativnu ocenu dobija iz razlig sto nije dao tacan opis vec je prikrio pravo stanje ploce ZATO STO JE TO OSTECENJE VIDNO. i nikakvo opravdanje koje ce izneti ne treba prihvatiti , narocito ona vec budjava opravdanja da ne zna i da nije upucen u te stvari.
pa sto nevratis 1000 dinara .pa da se razumem ko ti nebi ti je prodao vec popravio a kupio sam ceo laptop na bubanj potoku radi ekrana koji radi ...svi ostali delovi koje sam prodao rade..MAJSTORE!!!Dajes mi negativnu pa tebao sam da uzmem mikroskop pa da ti pogledam i da ti kazem polivana je ...sta bi da popravis za sekkundu pa da prodajes za 50eur...sad i da hoces nebi ti je vratio...i nije mi krivo jer te nisam PREVARIO ja sam video da ploca cista a to pod mikroskopom neznam ili kako vec ostecena..nemoj ljudima da dajes negativne ocene radi gluposti,daj nekom ko zna ko ti ili se razume..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.