slavisa

Kuršumlija

Član od: 19.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

tac na telofonu nije nalego kako treba gviri i dugme za back ne radi uz to ni punjac nije poslao a u opisu oglasa je stajalo da je telefon kao nov i da mu je samo gornji deo malo napuko od mene 0
Kao prvo telefon jeste kao nov nema ni jedne jedine ogrebotine i sve na njemu radi. Od pada je puklo staklo ali tac radi. Drugo ako ti nije odgovaralo prijatelju najmanji problrm je bio da ga vratis. Kao trece 5 dana si me jurio da ga tebi posaljem za nizu cenu, kupio si ga po ceni za koje ovde prodaju sa polomljenim ekranima, podigao ga zadnji dan u posti. Bruka, za tvoju negativnu me.....

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moje Postovanje, Slavisa je skroz NEKOREKTAN LIK, narucio sam pre jedno nedelju dana iphone3 i rekao je da je telefon u odlicnom stanju i da sve dobro radi, i da ce mi ga poslati odma drugi dan, telefon nije stizao, zvao sam ga i rekao je da je mala beba u pitanju, ako je beba, neka je ziva i zdrava, i da je ona gurnula telefon i slomio se poklopac baterije, pa je rekao da ce naruciti novi poklopac i onda poslati telefon, medjutim nista od toga. Zvao sam ga na telefon nekoliko puta i nije se javljao, posle toga ga zovem na ponovo, jednom zazvoni i odbije mi poziv. Telefon ne vredi cekati vise, a pitanje da li je uopste i poslat, sa ovim likom ne treba saradjivati uopste, .. . MOJA PREPORUKA, .. . ! ! !
Glupost ziva, nisam poslao zato sto se telefon ostetio u medjuvremenu i to sam mu rekao, nije tacno da se ne javljam jer ni jednom nije ni pozvao vec sam ja pozvao njega da mu kazem da tel ne valja. Ali ok, negativna ocena od glupih ljudi me ne zanima. Trebao sam mu poslati los telefon mozda bi tada bio srecan. Ma da si ti meni ziv i zdrav prijatelju :)

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

odgovaraju opisu. to je to sto je na slici. medjutim sve to je nestrucno otvarano I lomljeno osteceno tako da je neupotrebljivo a zvao sam I pitao da da li si servisirani I rekao je da nisu.
Bezobrazluk. Telefoni su se profavali neispravni za delove kao sto je i stajalo u oglasu, note1, lg l7 dvojks, core plus, trend dvojka, lg l5, lg shine, s5 kopija i jos jedan tel ne mogu se setiti modela. Svi tel kompletni. Poslao mi laptop, u oglasu stajalo 2 giga ram a ima 1, rekao da je hard 160 a on je 80, cd kolica neispravna. Hard bez kucista i ispada iz lezista. Bezobrazluk a zabranio me ne mogu da ga ocenim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.