slavisa

Loznica

Član od: 26.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucila sam patike i platila. Obavestila sam kupca da patike su sa velikim ostecenjem i da cu vratiti. Prvo pristaje, zatim daje drugu adresu ali da navedem bez otkupa, pa ce mi on naknadno uplatiti kada dobije paket. Rekla sam da ne pristajem, saljem na adresu aa koje je i poslato i gde je morao uz licnu kartu predati. Druga adresa je na neku firmu u Loznici. Poslala sam sms poruku da su patike poslate na prvu adresu na sta je rekao da nece dici, ako nije na drugoj. Pitala sam ga u cemu je problem da u istom gradu ode u postu i podigne, ako je dobio sms. Tu se vez laze da nista nije dobio, ako dobije ok Kao sto Vam je poznato , svi dobijemo sms na broj tel da stize ili da podigne u narednih 5 dana u postu paket U cemu je problem da to ucini. Nebuloze na beku firmu da saljem , kada zna se sa kojom adresom se prijavio u podti. Covek je potrosio novac , ne bi inace insistirao da posaljem bez otkupa. Vec dugo sam na KP , veoma sam razocarana kao kupac, do sada nisam imala prilike sa hohstaplerima da radim, oslonila sam se na ocene na KP. Sada vidim da je tu mozda bilo i negativnih ali po svemu sudeci ako ne prihvatate moje, mozda niste i druge Platila, vratila na istu adresu, pa sve i da je ta druga adresa ok, ne vidim razlog u roku 5 dana , da ne ode u postu i podigne. Golja nem od cega da vrati i u zdravlju. mu 3500 din a Vi nastavite da stitite ovakve.
Ukratko... Sve sto sam narucio ovde na k.p,svaki paket mi je stigao na adresu moje firme i svaki uredno podigao i platio... Doticnoj sam rekao ako joj se to sto je kupila ne svidja da vrati na tu adresu...Pretnje i tako nije to to... Slavisa Vasiljevic Loznica je ta firma gde mnogo mojih kolega narucuje pakete i to je firma gde radim 17 god i opet kazem svaki paket narucim i podignem uredno... To i vi sa k.p znate kao i ljudi od kojih sam kupio mnogo stvari.... I ovo je previse ne zelim da se pravdam takvima koji prete.... Sve najbolje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.