Slavko 97

Pančevo

Član od: 14.04.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Naveo da je telefon kao nov i u garanciji. Na pitanja da li ima nekih ostecenja koja se na slikama ne vide odgovorio da je kao nov da jos uvek čak ima fabricke folije po ivicama. Telefon je stigao dobro zapakovan ali sa ostecenjima po ivicama, ocigledno od pada na pod ili beton. Odmah me je uputio da stvar resim sa postom jer je on navodno poslao nov a meni stigao izgreban telefon. Gospodin se vise ne javlja na telefon niti odgovara na poruke. Nije poslao ni garanciju, ni racun i odbija da posalje istu jer su mu tu navodno licni podaci. Clan za izbegavanje , budite veoma oprezni u saradnji sa doticnim. Ovo je prvi put da nekom dajem negativnu ocenu ali mislim da je svakako zasluzio.
Hvala za ocenu za NOV TELEFON PO NAJNIŽOJ CENI NA SAJTU. Pozdrav i svako dobro

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preuzimam obezbedjen, dobro zapakovan paket, originalna kutija. Nenavedena ogrebotina na ekranu preko citaca prsta, kamera ne radi. Prodavac kaze da nosim u servis, i da ce pokriti troskove. Ne radi ni brzo punjenje, obavestavam prodavca, pocinje negativan ton, "Ja znam sta sam poslao i ocene govore o tome sta prodajem i koliko. " su njegove tacne reci, medjutim kao sto ce mi ubrzo reci u servisu u koji nisam ni zeleo da idem, prodavac samo delimicno zna sta prodaje jer port na telefonu ne prima brzo punjenje, iako je brzi punjac koji je poslao ispravan. IGNORISE me kada ponudim da mu vratim telefon takav kakav je poslao, jos mu nudim da ja platim postarinu.
Ni u jednom trenutku nisam rekao da ću pokriti troškove vec da nosite u servis da utvrdite da nije ostecenje kamere došlo sa moje strane nego u transportu sto su vam i rekli u servisu. Vi ste telefon dobili po znatno nizoj ceni od realne upravo zbog tragova koriscenja koji su NAVEDENI BILI U OGLASU,TAKODJE SU U OGLASU STOJALE SLIKE SA UPALJENOM KAMEROM DA BI VIDELI DA KAMERE I PREDNJA I ZADNJA RADE. OVO STO ADMINISTRACIJA RADI NIJE HUMANO SVE DOKAZE SU DOBILI PA MI SKINULI OCENU SAD MI JE OPET AKTIVIRAJU,SRAMOTA!!?

Alati i oruđa > Alati za zavarivanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je prodao aparat koriscen, stare kablove poslao koji su nastavljani i unisteni maltene. Masa je stara i koriscena i fali guma na rucici a plus je nastavljan. U oglasu je naravno stojalo da je sve novo. .. slike novog aparata prikazane. Dosao je aparat takodje bez plastike koja ide na vrhu ( providna zastitna plastika ) Molim zaobidjite takvog clana KP.
Druze prvo reci da ne znas ni gde ide kabal za masu a gde za klesta pa da pricamo dalje. Aparat ti je poslat nov jos ti je spustena cena na 5000 ako neko zna gde ima aparat za 5000 ja cu mu kupiti 10 komada,to prvo a drugo slike su originalne od aparata koji si dobio ako se nesto ostetilo,ostetilo se u transportu na koji ja nemam nikakav uticaj niti mogu za to da odgovaram,a trece nemoj druze da se vadis na kablove da su nastavljani i da nema neke plastike kad i sam znas da to nije tacno. A za kraj da kazem da je clanu trebalo 3 sata da zavrne 2 kabla jedan za masu drugi za klesta,i kada je posle 3 sata uspeo(za sta ne treba 2 minuta) poslao mi je poruku da aparat radi. Dobio si druze inverter aparat od 300a koji radi kao sat,dobio si gratis masku,cetku sa cekicem za skidanje sljake i gratis sam ti poslao 20ak elektroda sve to za 5000 hiljada. I ti mene napadas da si prevaren pa ja sam ti bre maltene poklonio aparat mesto da budes zahvalan ti mi dajes negativnu. Hteo sam ti poslati 1000 dinara za navodno osteceni kabal hteo si 1500,hteo sam ti poslati drugi kabal nisi pristao pa sta hoces? Da ti vratim 5000 i pare za ptt. Ne odgovara ti aparat vrati ga i plati ptt dobices 5000 nazad ja posto znam kako se radi sa aparatom za varenje meni ce sluziti. A administraciju treba da je sramota sto su ovu ocenu dozvolili jer je o svemu obavestena. A ti druze Ako hoces da vratis aparat pozovi na 0637096586 ja sam na tebe previse vremena potrosio pozivajuci te bezuspesno jer nisi hteo da se javis i besomucno slao poruke na koje nisi odgovarao. Toliko od mene Inace ko ovo cita prodajem Daewoo Matiz '99 reg do kraja novembra 750e 0637096586
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.