Slavko Stojšić

Bela Crkva

Član od: 03.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Servis i popravka > Servis mobilnih telefona

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Vraćeno nepopravljeno. Loša komunikacija. Ne preporučujem saradnju. Preuzima obavezu popravke a onda se ljuti i ne odaziva se na molbe za vraćanje bar nepopravljene robe. Samoreklamerstvo, pa ako prođe, prođe. Užasno mi je žao ali birao sam reči.
Sta reci? Covek insistirao da mu ja platim povratnu postarinu jer nisam uspeo da mu popravim telefon? Jer, on je nekako shvatio u svojoj glavi da sam duzan da idem na stetu, jer njegov telefon nije u bootloop-u, pa se ne moze istog dana namestiti, vec je potrebno par dana, sto sam mu rekao. Treceg dana me je pozvao, i rekao da mu posaljem telefon. Obzirom da nije bas lepo obrazlozio ovde, pa je ispalo da mu telefon nije vracen, telefon vracen istog dana kada je doticni pozvao i rekao da mu posaljem telefon. A biranje reci, heh, sta reci... Imam snimljen svaki razgovor, sreca. Moze se preslusati snimak uvreda i psovki na moj racun, kada sam rekao da nisam duzan da placam postarinu ja, vec da doticni moze dobiti paket nazad, uz placanje postarine, ili da svaki radni dan svrati licno da podigne telefon
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.