slavko

Požarevac

Član od: 10.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bicikl je ulepljen nalepnicama ktm, a ispod se jasno vide originalne nalepnice genesis, stoga ponudio sam mu da vrati novac i da vratim bicikl on je to odbio.
Tvrdim i stojim iza toga da Gospodin Milan nije u pravu....bicikla je onakva kakva jeste na slikama koje sam postavio. Video je sve kako jeste što je i potvrdio u porukama koje mi je slao i ponudio mi je cenu koja je njemu odgovarala jer je trebalo bicikl sređivati i ja sam tu cenu prihvatio jer je trebalo ulaganje u istu. Rezervisao je biciklu i nije hteo da mu istu šaljem zbog Božićnih praznika što sam i ja ispoštovao što sve Vi Admin-i možete videti iz poruka koje i dalje postoje i na kraju poslao sam biciklu koja nije bila upakovana ni u kakvu ambalažu koja bi mogla da dovede istog Gospodina u bilo kakvu zabludu već je bila vidljiva i ako je u bilo kojem trenutku posumnjao da sam ga obmanuo na bilo koji način mogao je da odbije prijem i da istu vrati što bih ja morao da prihvatim i da platim duple troškove slanja. Gospodin Milan voli da se poigravada naruči,vidi i plati pa onda traži povraćaj novca i troškove transporta koji iznose oko 2.500 din u oba pravca a bicikla vredi 4.000 din što bi istom odgovaralo da mi vrati neki drugi predmet a da njemu ostane "KTM" bicikla koju je video na mom sajtu-izlogu i kao takvu poručio. Neka mu služi na Čast i Poštenje a Vi kao Admin-i procenite dali je ocena koju je meni dodelio objektivna ili subjektivna sa namerom da me degradira kao poštenog prodavca. Pozdrav....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.