Slavko...

Novi Sad

Član od: 23.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Military

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nigde u oglasu nisu prijavljena 2 oštećenja (rajsferšlus neispravan i nagorela od cigarete na jednom mestu). Kada je prodavcu prijavljeno u kakvom je stanju jakna stigla, okreće priču da sam ja to uradio, da sam pokidao rajferšlus tj nasilno povukao (svako ko zna kakve su Alpha jakne zna da je to nemoguće ukoliko je sve kako treba). Potom prihvata da plati zamenu rajferšlusa (u Bg sam našao sličan za 1500rsd), ali nikako da uplati pod izgovorom da je u gužvi a da je žena verovatno zaboravila da plati. Izbegava dalju komunikaciju. Sve u svemu jadno, da se neko bruka za sitne novce. Ja mu od srca želim sve najbolje a zdravlje na prvom mestu. Da kako radi da mu se tako i vrati. Izbegavati ovog a i slične članove.
Covek ocigledno ne cita oglas pre kupovine,jasno stoji u opisu da jakna ima rupicu promera 1mm na rukavu od zara,nego ga je ocigledno povukla povoljna cena pa nije ni citao. Sto se tice rajfeslusa ispravan je bio 100 posto ali je doticni gospodin prigovorio da je neispravan (vidno ga je nasilno pocupao ili ko zna sta uradio),na sta sam prihvatio da platim cenu zamenskog iz razloga da svi budu zadovoljni (poslata fotografija zamenskog u kom stoji cena od 1500 dinara). Covek od mene trazi da mu platim rajfeslus 1500 dinara+ 700 dinara montazu i plus dostavu,na sta pristajem iz razloga jer je neverovatno naporan salje sms i na k.p istu poruku sinhronizovano ne postujuci pritom tudje vreme i obaveze. Na kraju daje negativnu ocenu jer nema obzir vec misli da je ceo svet usmeren na njega i da sve mora sad i odmah.Pritom sam mu rekao da sam odsutan ali doticni to ne uvazava.U sirokom luku za izbegavanje, nikakvu saradnju ne preporucujem sa doticnim jer prvo ne cita opis oglasa i posle zbog svoje greske optuzuje drugog i to veoma neugodno i naporno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.