Slavko

Stara Pazova

Član od: 07.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne ozbiljan clan za saradnju. Dogovaramo se 5 dana pred vidjanja za zamenu telefona, jos mi kaze da restartujem telefon na fabricka podesavanja, ja mu objasnim lepo sta se desava sa kutijom telefona i svime time i on nastavi dogovor i sve to. . i na kraju dan kad smo trebali da se vidimo ja svim kupcima mog telefona objasnio kako je telefon vec prodat, da bi on mene ispalio. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM
Ja ne mogu da verujem da ovakvi ljudi postoje.... Dogovorili smo se sve, rekao mi je da treba da nu stigne kutija od telefona, ja sam pristao da sacekam dok stigne. Dogovorili smo se da se danas nadjemo u BG, ja ga pitam jel ti je stigla kutija posto naravno necu kupovati telefon bez kutije!!! Kaze nije stigla. Ja sam mu rekao da mad mu stigne kutija da cu doci do BG i da zavrsimo zamenu. Clan me je blokirao i nazvao privarantom iz cista mira i jos negativnu dao. Nemam reci vise.

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo neozbiljno ponasanje ovog clana, dogovorili smo se da mi posalje DANAS artikal koji prodaje u medjuvremenu sam stvar koju ja prodajem dao upola cene da bi realozovali dogovor. Ceo dan mi ne. odgovara na poruke iako vidim da ih je procitao i da je vise puta bio online. Odgovorio mi je na kraju da nema vremena da se "bakce na Kp". (Administratoru je to vidljivo) Moja preporuka je da ovog clana izbegavate u sirokom luku tim pre sto i telefon ne daje na uvid. Zao mi je ali moja ocena je 0.
Ovaj čovek stvarno ne zna šta priča. Još sam mu cenu upola spustio i on još ima zamerki... Rekao sam mu da ću mu poslati sutra, kao što sam i uradio. Čovek misli da može isti dan da mu stigne paket. Strašno, nemam šta više da kažem za ovog člana. Izbegavajte ga u širolom luku... Poy
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.