Slavoljub Kostic 063/148-22-36

Vranje

Član od: 26.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

patike su leplje oko djona, cim su obuvene taj lepak je poceo da puca, pertle nisu za te patike, jer su kratke kad se obuju ne mogu se do kraja ni uvuci, akamoli vezati. Ne prporucujem saradnju!
"Kupovina" - cilj negativna ocena Porucena roba je u potpunosti odgovarala slikama i opisu oglasa. Patike su zalepljene fabricki, nisu opsivene, sto se moglo videti i iz prepiske negativne ocene korisnika 0001branka gde ona jasno potvrdjuje da su patike bile cele i neodlepljene. "Pertle kratke" i to se jasno videlo na slikama. Izasao sam u susret korisnici 0001branka u korekciji cene pa je sa tim novcem mogla kupiti 6 para pertli u razlicitim bojama i uklapati ih prema garderobi. Mogla je i traziti dodatna objasnjenja i fotografije, kako i stoji u tekstu oglasa. Patike su detaljno proverene pre slanja (kao i sva druga roba koju saljem) i u potpunosti su odgovarale fotografijama i opisu oglasa (neodlepljene i neostecene sa vidno kratkim pertlama i sa sitnim tragovima nosenja). Korisnik 0001branka preuzima paket bez ikakvog javljanja o zadovoljstvu - nezadovoljstvu, bez ikakvih kritika i pohvala, bez trazenja resavanja navedenog problema, bez argumenata i bez ikakvog dokaza i povratne veze ocenjuje. Jasno mozemo zakljuciti koji je bio njen cilj. Korisnik 0001branka sa 3 godina na KP-u i sa 4 ocenama, pa vi vidite kolika je realna procena uspesne kupovine. Iz mojih pozitivnih ocena se vidi kakva sam osoba i kakav sam prodavac. Iskreno, ne bih nikome preporucio saradnju sa ovakvom osobom jer mozete proci isto kao i ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.