Sloba 064-1440174

Valjevo

Član od: 22.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kosacica prodata za 450€! !! Prva proba, kosacica se pocela raspadati. Elem da ne duzim, nema tih para koje bi mogle da nadoknade nerviranje koje me snaslo na kosenju, tako da samo zelim obavestiti ostale kuoce, da doticni, ili se pravi da se ne razume ili se stvarno ne razume sta prodaje. Obratize paznju na ispravnost, reci koje su opisale proizvod su mene prevarile, nemojte da i Vas isto zavede. Prodavcu zelim da se ne bavi ovim poslom ako se ne razume u isti. 450€ nisu male pare. ..
Kosačica je prodata po 5 x manjoj ceni od nove, bila tad najjeftinija na oglasima i još sam mu spustio 100eur kako je on tražio, neispitana u VIDJENOM stanju i tad je prvi put probao pred 2 SVEDOKA S.N i Z.M. i rečeno mu je opet da je neispitana da mora da se zameni kaiš i da je majstor pretrese jer ja ne umem. Posle 7 dana mi u sitne sate vikendom šalje uvredljive poruke iznerviran zbog kabla od svećice i kanapa. Imam slike kompletnog dopisivanja na uvid. Imate poruke i vi sa sajta KP pa ako možete izbrišite mi negativnu ocenu jer istu je smišljeno i namerno dao da bi mi novčano naudio pošto zna da tek ulazim u posao sa kosačicama i da mi je bitno. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.