Sloba

Beograd

Član od: 19.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Masina ne odgovara opisu. Napisao je da je ko nova, samo programator ne radi, a ona zardjala, pa je on farbao, i to jos sa cetkicom, ali samo pola masine. Pa je sad isarana, i moze samo za delove ili da se kupi jos novo kuciste. Komunikacija je protekla ok, ali masina je katastrofa. A jos sam mu i taksi platio da je pretera. Razocarao sam se ! !!
Kao nova,ali što se tiče motora i unutrašnjosti jer je mašina jako malo korišćena i služila je ekstra dok se programator nije pokvario,a spoljašnost se jasno videla na slikama jer je mašina stara 20 god.Što se tiče taksija platio je meni,(a ja nisam taksista) po dogovoru 500din.a mene je put koštao sa benzinom i putarinom 900din.jer imam 40km. u jednom pravcu nebi li mu izašao u susret jer je iz unutrašnjosti i poslao je kolegu da je preuzme koji je pre isplate i preuzimanja video mašinu i u tom trenutku su bili na telefonskoj vezi pa je isti mogao da ga informiše u kakvom je stanju.Navodno mu je mašina bila potrebna za vikendicu,ali na njegovom oglasu vidim da ima na prodaju dve veš mašine pa predpostavljam da je tip preprodavac.Čuvajte se ovako "poštenih ljudi".Sada mi je jasno zašto ljudi insistiraju na ličnom preuzimanju na kućnoj adresi.Oprez!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.