Slobo

Čačak

Član od: 04.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj reklamiran (i naplacen) kao nov, a stigao polovan: 1) presecen security seal, 2) na kutijama fleke od vlage, 3) gumena presvlaka na potenciometru za pojacavanje potrosena. Poslati i dodatno naplaceni nepotrebni i neadekvatni kablovi! Sve po Slobinoj preporuci! Napomenuo sam da mi je neophodan uredjaj na Engleskom, a ne npr Ruskom. Sloba je potvrdio da je to ocekivano. Stigao mi je uredjaj sa Spanskim jezikom i ne moze da se promeni jer proizvodjac vise ne podrzava taj uredjaj. Sloba me je ubedio u momentu prodaje da uredjaj pase na moj auto (W169) bez bilo kakvih prepravki - to nije ni blizu cinjenicnog stanja! Ne znam da li je neiskusan ili svesno obmanjuje kupce. Cim sam shvatio da da uredjaj nije za moj auto, da kompjuter u vozilu ne prestaje da izbacuje greske, predlozio sam Slobi povrat. On se slozio, ali mi je rekao da sacekam 2 nedelje. Pod predpostavkom da nema u tom momentu da mi vrati pare, pristao sam da sacekam (sve u cilju dobronamerne sardnje). Dve nedelje kasnije - vise mi se ne javlja na telefon. Na KP sam mu ponudio uredjaje nazad i sansu da izbegne negativnu, dobio sam odgovor da on ne daje stvari na probu i da njegov drugar moze za dodatne pare da proba da ugradi uredjaj : -D Sve me ovo vodi na zakljucak da mu ocene na profilu nisu zaradjene trgovinom. Moja preporuka je da ovog korisnika ne uzimate za ozbiljno. Ako bas morate da trgujete sa njim posto on jedini na svetu ima uredjaj koji vam bas treba, uradite to licno i uz adekvatan test! Drugacije nista ne dolazi u obzir. PS Kontam da ja nisam jedini koji je imao ovakvo iskustvo sa Slobom, ali da se ljudi boje da ce im negativna biti uzvracena.
Postovanje svim clanovima sajta koji obrate paznju negativnu ocenu i nadam se da ce i administracija samog sajta KP imati vremena da procita odgovor. Dana 11.03.2019.godine sam dobio poziv od Bobe koji se interesovao za "MK6000" bluetooth uredjaj koji se moze ugraditi u svako vozilo a ne samo u njegov W169. Pitao je za povezivanje uredjaja sa fabrickim komandama na volanu za koji je potreban uredjaj "Multican". Objasnio sam gospodinu da ugradnja samog uredjaja nije komplikovana ali za dodatni modul sam ponudio odlazak do servisa. Rekao je da je inzenjer po struci i da bi on to sam da ugradi!!! Pozivam firmu VELTEH iz Bgd-a koja se bavi prodajom konektora za ugradnju uredjaja.. Dobio sam odgovor da za taj model auta trebaju dodatni konektori. Pozivam Bobu i predocim cenu kanektora sa mojim popustom koji imam kod iste firme i prihvata da mu oni posalju direktno na njegovu adresu. Uredjaji koji su mu poslati su novi,kompletni i bez ostecenja!!! Sama spoljasnost kutije od MK6000 je prljava jer je bele boje i u pitanju je kartonska kutija bez plastifikacije. Nikakva budj ili slicno ne dolazi u obzir. Sto se tice trake koju doticni spominje,u mojim oglasima lepo pise da su uredjaji pregledani i ispitani. Pokusao sam da poveze uredjaj i nije uspeo jer ne zna da cita semu instalacije koje je dobio uz uredjaj. Pozvao me je i trazio povrat dodatnog modula,ne oba uredjaja. Ponudio sam da odveze svoje vozilo u servis sa kojim imam saradnju da bi strucno lice pregledalo moje uredjaje i vratilo novac na licu mesta a ne da naplacuje dodatno bilo sta kao sto je gospodin naveo. Njegov i bilo ciji poziv na koji se nisam javio toga dana je apsolutno opravdan i privatne prirode. Samo oni koji su imali saradnju sa mnom znaju pravo lice i obraz coveka koji ovo pise a sto se ti ocena,realno bi ih bilo 5-6 puta vise kad bi se svi bavili ocenama. A ti Bobo kontaj ali prvo procitaj kako se i da li moze uzvratiti negativna ocena!? Ili sve sto radis.radis na stetu drugih u zivotu!Stidi se!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.