Slobodan -Cobi

Lebane

Član od: 06.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Harmonike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo mi je prvi put da ocenjujem nekoga, ali moram da skrenem pažnju da sa ovim čovekom treba biti oprezan. Opisao mi je harmoniku potpuno drugačije nego što ona jeste. Kasnije nije hteo da je primi nazad.
Ne znam šta priča. Niti poznajem čoveka niti on neku harmoniku za od mene!!! Ako nađem njegov adresu, tužiću ga za laži? Ne dozvoljavam da me vređa i da priča gluposti ja sam ipak profesor muzike!

Muzika i instrumenti > Harmonike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati ovog čoveka ! !! Poslao skroz drugu harmoniku, harmonika mu vraćena nije hteo da vrati pare niti da preuzme harmoniku, poštarinu sam platio da ne bi imao rashoda i opet me nije ispoštovao! !! Da i poslao je harmoniku koja nije ni za delove, napukla , lepljena i zakinuo me za 17.000 din

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene, ali vidim da ovom clanu nece biti prva. Prodavac je robu uredno poslao, odlicno upakovanu, u stiropor, tako da je mogucnost ostecenja robe u transportu iskljucena. Prodavac je poslao robu koja ima veliku funkcionalnu manu, koju nije naveo - ekran je neupotrebljiv. Osim jedne male mane koju je naveo ( nedostatak jednog dugmeta) za sve ostalo je u poruci naveo, citiram : " kao nov". Robu nisam isprobao odmah, zbog nekih obaveza, vec nakon 3 dana, o cemu sam ga obavestio, da je roba primljena ali nije isprobana. Na moju reklamaciju, i zahtev da mu vratim aranzer, poceo je da uplice druge ljude u svoj izgovor, navodno to nije njegov aranzer, nego je cinio uslugu nekim ljudima, itd, itd, sve u cilju da izbegne vracanje novca. Mene ne interesuju neki drugi ljudi, ja sam kupio aranzer od njega kao prodavca u njegovo ime. Sve u svemu prodao je los i pokvaren proizvod i sada izbegava da preuzme obavezu reklamacije Zbog toga sam prinudjen da podelim svoje iskustvo sa ovim prodavcem i upozorim druge potencijalne kupce.
Ne znam da li uopšte treba odgovarati na ovakve gnusne laži. I sami izjave vidi se da se sam uhvatio u lažima. Sintisajzer je upakovan baš onako kako treba za transport. Kada je prihvatio javio mi se da je sve u redu i pozdravio me, tek posle pet dana sintisajzer ne valja???? Ne znam!!!! Znao je da je oglas bio uslužan odnosno da sintisajzer nije moj ali sam ga ja isprobao pre slanja i poslao mu sve snimke o ispravnosti neposredno pre slanja sintisajzera. Trebalo bi sam sa sobom da raspravi jer u samoj izjavi se hvata u laži. Znao je da nije moj sintisajzer tačno je da sam ja garantovao da je ispravan jer sam ga prekontrolisao ranije a i pre samog slanja i poslao mu video zapis. Posle ovih nebuloznih izjava,ocenite sami. Dobio je vrlo jeftino!!!! Ali je hteo još jeftinije,malte ne za badava. Reklamiranje posle 5 dana. HAHAHA! Pa to nije Tenk!!!!

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor prvo slanja(nije javio da nije poslao tog dana, cekam kao lud paket, tek kada sam ga pozvao rekao je da nje poslao) Drugo, poslao mi je sliku drugog paketa koji nije moj, pa je obrisao slike i poslao slike drugog paketa. Rekao sam mu da ne pomesa pakete i 3 puta ga pitao za napajanje da ga ne zaboravi, uveravao me je da je sve ok. Stagao je paket bez napajanja! Kada sam ga zvao rekao mi je da je ipak pomesao pakete. Ne preporucujem saradnju. Cekanje, gubljenje zivaca, i na kraju paket bez najosnovnijeg dela bez koga ne moze da se proba klavijatura!
Potpuna LAŽ!!! Nisam poslao istog dana jer kurirska pošta Bex nije stigla tog dana ali sam ga odmah uveče obavestio. Tačno je da sam zaboravio adapter ali zato sam ga odmah ujutru poslao poštom i odmah sam mu javio. Bez ikakvog osnova vratio mi je sintisajzer e sad ne znam ko je neodgovoran tako da sam morao da platim duplo poštarinu! Adapter je zadržao za sebe!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.