Slobodan Mazic

Novi Sad

Član od: 19.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljan I neodgovoran prodavac zavlacio me skoro mesec dana a onda lagao da je poslao paket. Naravno paket nije poslao. na kraju me je blokirao misleci da ne mogu mu dati negativnu ocenu pazite se ovog coveka . ..
Blokirao sam te da me ne bi smarao svaki dan da li je poslat paket. Dete ima mozda oko 15 godina, smara svaki dan i postavlja 15 puta ista pitanja a svaki put sam mu dao isti odgovor. Lepo sam ti rekao da sam zvao svaki dan Beks i da nisu ni dosli po paket . Na kraju je istekao. Plus sam ti i rekao da ces dobiti besplatno mis ako dodjes licno po njega. Nemam vremena da se cimam sa kuririma niti da cekam u redu u posti ( da posaljem pistexpresom ) kako mi je klinac 3 puta predlagao da ga nosim. Znam da si tuzan sto neces dobiti 4 puta jeftinije mis za koliko sam ti ga ja prodavao, plus si mi i cenu hteo spustiti za troskove dostave. Tebi je ocigledno mis mnogo vise znacio nego meni te 2000 za koliko sam ti ga davao. Da nisi toliko bio dosadan i napadan mozda bi opet zvao kurira, ovako ga neces dobiti. Mozda sam jedino trebao da i ja tebe ocenim negativno pre nego sto sam te blokirao jer bi to bilo fer. Ovako ja imam negativno koju mi je detence dalo a niti sam trgovao sa njime niti je do mene sto nije kurir dosao po paket nakon 5 dana. Mogao si da zoves pa da proveris da li je paket bio na cekanju, a ne ovako da izmisljas gluposti i pricas napamet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.