Slobodan

Novi Sad

Član od: 19.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Polao mi je CD I DEK po dogovoru da Cd ponekada sam izbaca disk ali kada ucita radi a za dek da je potpuno ispravan. CD uopste ne pokrece CD Tray tako da ne moze ni da ucita disk znaci potpuno neispravan. Dek nece na PLAY znaci remen otisao. Znaci klonite se ovakvih koji su zbog malo para smremni da vas zavrnu.
Receno je da cd ne radi kako treba i pristao si na to. Da si mi se obratio kao covek i trazio da ti vratim novac, pa hajde.Valjda jedva cekas ti i takvi kao ti da nekome date negativnu ocenu da bi se bolje osecali ili da nahranite ego... Sa srecom se ti naslusao muzike i da ti bude veselo svaki dan...

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez! Molim sve korisnike koji planiraju da nesto kupe od ovog nesrecnika to NIKAKO. kupio sam North face jaknu koja NIJE original. da bih izbegao neprijatnosti jer mi je rekao da ne zeli da prihvati reklamaciju uradio sam nesto sto niko nebi uradio. .. ponudio sam da jaknu koju sam platio 20000 din da je posaljem njemu nazad za 17300 din i da ga jakna sa sve postarinom izadje 18000 din. to sam uradio jer sam video koliko je sati i pokusao sam bar 80% svog novca da izvucem. tada je prihvatio da je posaljem nazad sto je jos crnje jer je i tada znao da je nece preuzeti i da ce mi napraviti jos veci trosak od ovog. paket nije preuzeo i blokirao me je na kupujem prodajem. zvao sam ga na telefon gde mi je rekao "ne inteesujes me uopste: i spustio mi slusalicu. zvali smo ga i sa drugih brojeva telefona gde je mog druga oterao u pi. .ku materinu a nije svestan sta mu se sprema. Kao clan vam sa 1200 ocena koji se 4 godine bavi odecom SAVET za sve ljude koji gledaju njegove oglase OPREZ i sta god on dodao u odgovoru na ovu ocenu NE NASEDAJTE jer dobicete kopiju jakne. . ja cu ujutru prijaviti ovu kradju u odseku za visokotehnoloski kriminal a molim sajt kupujem prodajem da hitno reaguju za 20000 din a ako pogledate moje ocene videcete da nisam neko ko prica prazne price i sve sto sam ovde napisao je cista istina. Ovaj koji jos uvek nije svestan sa kime se igra i da ga necu ostaviti na miru dok mi ne bude vratio novac. za pocetak posto imam sve njegove podatke eto mu dosije u policiji. Molim kupujem prodajem da reaguje sto pre i pomogne mi oko dodatnih informacija.
Dečko ti si običan manipulator koji kad je uvideo da ti je jakna veća nego što si očekivao, počeo da izmišljaš razne stvari. A po tvojim ocenama i komentarima se vidi da ti nije prvi put da ovo radiš. Pozdrav i sve najbolje..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.