Slobodan

Novi Sad

Član od: 15.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KP član je naručio matičnu ploču. Mojom greškom ploča nije poslata isti dan. Kao izvinjenje ponudio sam da je bez otkupa, gratis, sa mojim troškovima slanja pošaljem sledećeg dana. KP član je prihvatio. Umesto da ploču preuzme, ploča mi je vraćena i napravljeni su mi dodatni, nepotrebni troškovi vraćanja paketa. Obavestio sam KP člana o ovom problemu i osim uveravanja da će novac biti uplaćen, deset dana novca nema ali ima pravdanja kako sve hoće, al' nikako da stigne da uplati. Ne preporučujem saradnju sa ovim KP članom.
Ploca nije kasnila jedan dan nego 7-8 dana, u medjuvremenu smo se culi i rekao je da je skroz zaboravio da je posalje i da ce je poslati gratis, ja sam prihvatio da je opet posalje ali sam u medjuvremenu otisao da radim na teren par dana, moja je krivica sto sam lose organizovao preuzimanje bez mene.. Dobih ja negativnu zato sto nisam stigao da uplatim coveku 250 dinara.. mala svota novca je u pitanju pa sam mislio da uplatim kada budem u posti zbog mojih potreba a ne da gubim sat vremena u redu da bih platio 250din
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.