Slobodan

Niš

Član od: 23.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ova prodaja je bila po sistemu „ako prođe prođe“. Kupio sam 4 navigacije kao neispitane, netestirane, međutim ispostavilo se sledeće: Navigacija 7 inča –vidljivo oštećenje razbijen touch, koje je prodavac morao da napomene, jer je slikano tako da se na slikama ne vidi, i šta tu ima da se testira kad je razbijeno? Navigacija 6 inča – neispravan touch Navigacija 4,3 garmin – neispravan touch Navigacija medion – samo prvi put uhvati satelit i nikad više Za prve tri navigacije je prodavac morao da navede nedostatke jer su uočljivi bez testiranja, a slikao je upaljene i napunjene navigacije, što znači da je morao biti upoznat sa nedostacima koje je prećutao.

TV i Video > Projektori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

"Lik" mi je ladno prodao polomljen projektor na kojem se vidi da je padao, a mozete da pretpostavite kakva je tehnika koja pada na pod. . polomljena gornja stranica, bočna strana, odozdo uglavljen šraf koji nije od projektora i koji je ispao tako da ceo projektor škripi i klima. .. Neverovatno i nekorektno da se to ne pomene i slika se tako da se ne vidi. . Nazovi "Prodavac" kaze da nije padao i da ima slike u radu, ali majstore i slupana kola se kotrljaju ali dokle. .. Mislim da je najgore kada neko prodaje nešto u šta se ne razume. . Naravno o povracaju novca i reklamacuji da ne govorim. . Nauk svima i preporuka za prodavca " u širokom luku" i miran san.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nakon zamene koju smo odradili ustanovio sam da tablet ima problem sa punjenjem, kada sam o tome javio prodavcu rekao je da je kod njega punio bez problema i da ne zna o cemu se radi, zamenio sam i konektor punjenja i flet ali i dalje ima problem, prodavac se naravno vise ne javlja. .. zbog vase sigurnosti preporucujem da izbegavate prodavca

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost ali nije pouzdan prodavac! Dogovorili smo se za tablet za koji je rekao da je 100% ispravan ali kad je tablet stigao ekran mu nije radio. .. Posle 10tak poziva i poruka nije mi se javio tako da mi ne preostaje nista drugo osim negativne ocene!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.