Slobodan

Niš

Član od: 17.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je precutao da je lap top grejan. U uglasu pise hd samsung 250 gb u nepoznatom stanju. Dobio sam hd od 320 gb mrtav. . na ploci je grejan graficki cip, prelemljena zica za kuler. .. nista nije kao po opisu. . poslao sam mu poruku na koju naravno nije odgovorio. . ne preporucujem za saradnju. . izbegavajte ovog clana. ..
Lap top je stavljen na KP u neispravne u oglasu je lepo pisalo da je neispravan,neispitan i da ne garantujem u kakvom je stanju,jedino je moja greska sto sam pogresno uneo hdd gigabajte umesto 320gb ja sam stavio 250gb ostalo je gospodin sve mogo da vidi na slikama,ja nisam serviser da znam da li je nesto grejano ili pakovano kako dobijem iz inostranstva ukjlucim ividim da li radi ili ne i kao takve prodajem sa naglaskom radi ili ne.I ja ih kupujem bez ikakve garancije.Ko mi veruje veruje a ko ne nemora da kupuje od mene.Pozdrav svima
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.