Slobodan

Ruma

Član od: 27.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Traktori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik mi preko poruka ladno kaže da će prodati traktor za 2000 evra. Kada sam ga nazvao da se dogovorimo oko gledanja. Kaže neda ga bez 2300 jer mu komšija nudi 2500. zbog neozbiljnosti negativna kao vrata
Preko poruka se ne kupuje traktor teško mu i da nazove neg poruke neozbiljno,neodgovorno ponašanje i kupuje onaj ko više plati i dođe na lice mesta i ima novac a ne onaj koji ucenjuje i šibicari preko poruka.

Bela tehnika i kućni aparati > Zamrzivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je kao neispravno naveo samo sarku na vratima, sve ostalo je dobro, tako je tvrdio medjutim, prekidac na zamrzivacu neispravan blokirao na duboko zamrzavanje, guma na vratima u domjem delu iskrvljena i otkacena, pa vrata ruzno prefarbana , termostat ne reaguje. Zna se sta je ispravno a sta su vidljivi znaci koriscenja, Da mi je poklonjeno ne bi ga uzeo, jer ovo nije ni za supu. Sami kupci neka procene kakav je prodavac. Znam da ce reagovati i pravdati se ali je nekorektan.
čista laž i velika neistina od dotične osobe...kupio je zamrzivač po mizernoj ceni(nek navede ako ima obraza) zamrzivač je donet od preko ima polovan je ali mu ništa ne fali normalno ima manje tragove korišćenja koji su može se reći zanemarljivi i ehtra i tiho radi...a dotični nema novceee a hoće pazi novo pa šta ja tu mogu...dotični je nezasit,zao i ovo je skroz nezaslužena negativna ocena sramota što laže i njega će da grize saves l bije maler zato što se bavi neistinama

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vodite racuna ko kupuje od njega, hteo je da me navuce da mu uplatim kaparu za francuski da bi mi ga sacuvao tako smo se dogovorili ja otiso kod njega da mu dam kaparu na ruke zamislite tad nije hteo da uzme i da ispostuje kako smo se dogovorili i vratio se bacivsi 100 kilometara za dzabe. CUVAJTE SE NJEGA I DOBRO OTVORITE OCI.
Moje ocene same govore za mene a ova negativna ništa ne znači jer je čista laž i bezobrazluk dopisiva se sa vama preko kp i ucenjuje sve po njegovim i novu stvar da kupi đabe a još pritom dinara nema neg da čekam mesec dana tobož daće kaparu navaljiva 1000-2000din. a posle razlikt do 5000din. Da čekam mesec dana i kad ja ne pristanem ucenjuje da će dati i da posle ovako negativnu ocenu kad nije po njegovom sramota i podmukli bezobrazluk.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.