Slobodan

Nova Varoš

Član od: 08.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram da dam negativnu ocenu ali prosto da drugi ne bi imali isti problem. Covek me zvao deset puta svaki put sam se javio jer se odlucivao dal da dodje po tel ili da mu saljem. Na kraju je rekao da posaljem pa sam mu rekao otici cu da podignem telefon i saljem na adresu a da bi bila manja postarina trazio je racun koji sam mu poslao. Prvo ke hteo silver pa pitao za drugu boju rekao sam ima kolega u radnji uzecu od njega i otisao u 22h da bij uzeo da bi mi on javio nije stigao da uplati ujutru ce. Medjutim danas javlja da nije stigao pa da je jos nekog zvao za telefon a vec kupio od mene a dogovara se sa drugim. Zbog obakvog clana em sam potrosio gorivo 45km em sam izgubio vreme i platio telefon a on posle svih dogovora javlja da se dogovarao sa nekim drugim. Ne razumem ljude koji nesto poruce pa onda menja nesto. Kakav je to covek koji svoje dogovore i obecanja menja, stara poslovica kaze covek se drzi za rec a vo za rogove. Pa sami procenite da li treba sa takvom osobom nesto dogovarati
Istina je da sam se cuo sa Mikijem popodne i da sam rekao da cu uplatiti novac za telefon ujutru ali mi je takodje on rekao da telefon ima u svom stanu ili svojoj radnji na drugom kraju grada. Uopste nije spominjao da treba da ode kod kolege da uzme telefon i da ga plati. Rekao mi je takodje da nece stici da uzme telefon to vece (posto je kupovao kola negde van BG) vec ce ujutru. Ja sam u medjuvremenu promenio misljenje i uz izvinjene javio ujutru da necu uzeti telefon jer sam ga razumeo da telefon ima u njegovoj radnji a ne kod nekog treceg lica. Racun mu uopste nisam ni trazio. Stvarno nema smisla.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.